Лайфстайл

Хороскоп за 24 септември: Интересен ден за три от зодиите днес

  24.09.2022 04:00             
Хороскоп за 24 септември: Интересен ден за три от зодиите днес

Овен

Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

 

Телец

Няма две мнения: хората са важни един за друг. Но за Вас те са още по-важни. От взаимодействието си с останалите черпите сила и енергия, макар че, разбира се, и този източник не е бездунен. Непременно трябва да сте в свят, наситен с хора, за да се чувствате удовлетворени. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до колко сте удовлетворени. В отговор на това обезателно в главата Ви ще дойдат няколко идеи относно това, как да подобрите ситуацията.
 

Близнаци

Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.
 

Рак

През днешния ден вниманието Ви ще бъде съсредоточено върху личния живот, тъй като към професионалните успехи сте просто равнодушни. Старайте се поне да изпълните поетите задължения, иначе ще Ви бъде трудно да избегнете конфликтите с шефовете и колегите. Попълнения за бюджета са малко вероятни. Ще се наложи да си спомните за икономиите и да забравите скъпо струващите капризи. Неочаквано добре ще се подреждат нещата в семейството. Може да се договорите с представителите на по-възрастното поколение, а и да се окаже, че имате много послушни деца. Авторитетът Ви в очите на близките ще бъде неоспорим, а любимият човек ще прави всичко възможно, за да изпълни желанията Ви. Старайте се да бъдете по-близко до природата или поне не се отказвайте от разходка на чист въздух.
 

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя любим човек и даже не от телевизора или хобито му, а от съвсем жив човек, достатъчно привлекателен и симпатичен. Затова бъдете готови, че ще Ви разтърсят силни чувства, но не особено приятни, сетли и чисти.
 

Дева

За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.
 

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.
 

Скорпион

Забелязвате това, което не виждат другите хора. Проблемите и техните решения, дълбокия смисъл, тънките намеци – усещането е, че имате истинска дарба да се вглеждате в самата същност на нещата. Общувайте с хората, които Ви обкръжават, колкото се може повече, и се постарайте внимателно и търпеливо да им покажете онова, което Вие виждате. За каквото и да става дума, посветете останалите в своите открития, преди да преминете в активни действия.
 

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.
 

Козирог

Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат.
 

Водолей

Водолеите са с повишена раздразнителност, и често излизат извън себе си заради неимоверни дреболии. Вместо да се съсредоточите върху действително важното, преживявате зарад битови неразбории, правите от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е напълно по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, превръщайки ги в повод за шеги и усмивки. Вероятни са незапланувани посещения, при което неканените гости може да поискат да поостанат по-за дълго. Освен това е възможно и получаване на покани, от които ще бъде трудно да се откажете.
 

Риби

Днешният Ви ден ще бъде тъжен и безрадостен и затова трябва да се подготвите от рано - и не само Вие, а и Вашия любим човек също трябва да се подготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.