Избори Събития

Росица Кирова: Трябва ни подкрепата на всеки, който иска подредена държава

  23.09.2022 16:25             
Росица Кирова: Трябва ни подкрепата на всеки, който иска подредена държава

„Не се съмнявам, че ще спечелим изборите и ще бъдем политическата формация във Видин с най-сериозен резултат. Това обаче не е достатъчно.Трябва ни подкрепата на всеки, който мисли и иска нещо да се промени към посока подреждане на държавата”. Това заяви водачът на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова  по време на живото излъчване на „Студио 24” в отговор на въпроси на зрители.

„Дадох един пример защо е необходима мобилизация на всички отговорни хора. В Берковица ме питаха какво се случва с процедурите с тунела под Петрохан. Как да обясня, че всяко от едно от трите служебни и едно редовно правителство, правеше oбратно на това, което е направило предходното? Включително първото служебно правителство се опита да отмени изцяло тази процедура!

Трудно е да се обясни, че година и седем месеца, хората от които зависи строителството на тунела под Петрохан, са спали”, каза още Росица Кирова.

Затова на 2 октомври направете така, че в управлението на държавата да участват хора, които могат да се погрижат хората да живеят по-добре, икономиката да работи нормално и бизнесът да бъде стабилен, призоваха от Отбора на Видин с номер 24 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!