Свят

Трагедия: 24-годишен открит обесен в aпартамент на голяма звезда

  28.08.2022 07:31             
Трагедия: 24-годишен открит обесен в aпартамент на голяма звезда

Смъртта на Джарет Джонсън разтърси американския футбол. Младият спортист беше открит мъртъв в aпартамент в Лас Вегас, който е собственост на един от малкото спортисти милиардери в света - боксовата легенда Флойд Мейуедър. 

Все още няма официално потвърждение за причината за смъртта на 24-годишния здравеняк, но зад Океана твърдят, че става въпрос за самоубийство.
 
Новинарският портал "TMZ Sports" съобщи, че приятел на Джонсън е открил безжизненото му тяло и позвънил на телефон 911. Полицията се отзовала, както и медицински екип, но спортистът вече бил издъхнал. Предварителният доклад показва, че причината е обесване.

Джонсън беше едва 24-годишен, състезател на футболния отбор на университета "Lindenwood" в Сейнт Чарлз, Мисури. Той беше защитник и беше считан за най-добър спортист на годината в югоизточния регион на щата. През 2019 г. става свидетел на убийството на брат си Джъстис.

"Нашите мисли и молитви са със семейството на Джарет Джонсън в този труден момент. Веднъж лъв, винаги лъв!", гласи съобщението от университета му в социалните мрежи. 

Боксовата звезда Флойд Мейуедър и Джарет Джонсън често тренираха заедно във фитнеса на легендата - "Mayweather Gym" в Лас Вегас.