Свят

Късметлия спечели милион долара от лотарията с ... интуиция

  18.07.2022 20:20             
Късметлия спечели милион долара от лотарията с ... интуиция

Жител на американския град щата Северна Каролина, купи билет от лотарията и удари джакпота благодарение на интуицията, съобщиха местни медии.
46-годишният Антъни Пиникс си купи билет от лотария за моментална печалба в магазин в Бърлингтън. Той твърди, че някакво шесто чувство го е подтикнало към това.
„Имах силното чувство, че трябва да купя този билет“, каза той. След покупката мъжът отишъл в къщата на шефа си, където свалил защитния слой от билета. Както се оказа, интуицията му помогна да спечели милион долара.
Мъжът съобщил печалбата на шефа, а след това се обадил на жена си.
„Тя не ми повярва, докато не се прибрах и не й показах билета“, каза той.
Мъжът избра да вземе спечеленото изцяло и получи 426 000 долара наведнъж, вместо да получава 50 000 долара годишно в продължение на 20 години. Смята да купи на съпругата си нова кола и да инвестира останалите пари. По-рано беше съобщено, че жител на американския град Бел Еър в щата Мериленд стана богат, след като се довери на шестото си чувство по време на пазаруване в магазина за стоки за ремонт и удари джакпота. Той възнамерява да използва парите, които получава, за да закупи боя, килими, мебели и други неща, необходими за обзавеждането на новия му дом.