Свят

Кошмар! Извратен с*кс уби 40-г. мъж в хотел, жена му броди окървавена

  18.07.2022 08:17             
Кошмар! Извратен с*кс уби 40-г. мъж в хотел, жена му броди окървавена

40-годишен мъж е починал в хотел вследствие на садо-мазо секс, при който е получил инфаркт. Неговата приятелка пък е изправила косите на персонала и другите посетители, обикаляйки окървавена по коридорите.

Жертвата е бившият английски национал по ръгби Рики Биби. Кошмарната ситуация се е разиграла в скъпарски хотел във Флоренция, където една нощувка струва 350 паунда, информира „Сън“. 43-годишното гадже на бившия спортист е настанена в болница заради тежка кръвозагуба.

Сигналът за положението в хотел „Континентале“ в центъра на Флоренция е подаден от персонала, който е останал шокиран от гледката на окървавената жена, бродеща из сградата.

Според информацията на „La Reppublica“, Биби е открит със сериозни порезни рани и множество синини по тялото, а жената е кървяла от доста места след порязвания. Счита се, че всичко това е резултат на извратен садо-мазо секс.

Очаква се това да бъде потвърдено от показанията на приятелката на бившия ръгбист, когато лекарите позволят да бъде разпитана. Състоянието ѝ е стабилно, а раните не са живото застрашаващи.

От хотела свидетелстват, че двамата британски граждани са се настанили в петък в 2:00 часа през нощта и са били във видимо приповдигнато настроение след употреба на упойващи вещества./Блиц