Лайфстайл

Как да прогоните негативната енергия от дома си с чаша вода и...

  24.05.2022 14:40             
Как да прогоните негативната енергия от дома си с чаша вода и...

Негативната енергия понякога завзема пространството, което обитаваме. Усещаме се потиснати в дома си, сякаш не сме на точното място, настроението е унило и всичко това навежда на мисълта, че може би отрицателната енергия е взела превес вкъщи.

Има различни техники за прочистване на енергията в дома, а днес ще ви споделим за един по-специален ритуал, който също помага за премахване на отрицателната енергия.

Трябват ни няколко съвсем простички неща за изпълнение на ритуала:

Вземете една здрава и напълно прозрачна чаша, без никакви рисунки по нея, без цветове и най-вече без никакви драскотини и пукнатини. Също така имайте предвид, че повече няма да я използвате, затова изберете чаша, с която лесно ще се разделите след изпълнение на ритуала.

1. Напълнете 1/3 от чашата с морска сол.

2. Налейте 2/3 от чашата с бял оцет. Ако нямате такъв, може да използвате ябълков оцет или ябълков сайдер.

3. Допълнете останалата част от чашата с чиста вода.

4. Сложете чашата на едно определено от вас място и не я местете от там в следващите 24 часа.

След изтичане на едно денонощие, погледнете цвета на водата в чашата. Ако е все още чиста, тогава енергията в това помещение е положителна. Ако цветът на водата е променен, повторете ритуала, но с нови продукти, съветва az-jenata.bg.

Измивате чашата и отново слагате необходимите количества сол, оцет и вода. Изчакайте пак 24 часа и проверете цвета на водата в чашата.

Когато тя е бистра, това ще означава, че сте пречистили негативната енергия в дома си. След това можете да извършите ритуала и в другите стаи на къщата ви.