Konkurent

Реклама

Вестник „Конкурент“ и е издание на „Компакт медиа“ ЕООД, дружество сегментирало своята стопанска инициатива  изцяло върху пазара и развитието на регионални медии.
Вестник „Конкурент” е най-големият и влиятелен регионален всекидневник в Северозападна   България. Централният офис и седалището на дружеството са позиционирани във Враца. Вестникът  е на пазара вече 22 години. Изданието разполага със  свои кореспондентски бюра и  представителства още в градовете Видин, Монтана и Козлодуй. Достига до своите читатели всеки ден, чрез разпространителската мрежа в трите области, както и с абонамент на физически и юридически лица. “Конкурент” ежедневно присъства във всички общински и държавни институции. Няма да е пресилено, ако кажем, че „Конкурент” е безспорен фактор в публичния  живот на Северозапада, формира общественото мнение и има своето влияние върху бизнес климата в тази част от страната.
Електронното издание на вестника - www.konkurent.bg, е най-предпочитаният и посещаван информационен сайт в тази част на страната. С новата си платформа и визия електронният адрес на „Конкурент”се превърна в информационния портал на Северозапада.


 

Тарифа "Местни избори 2019"

Договор ВМРО

Договор БСП

Договор Обл.съвет БСП

Договор ПП БНД

Договор ГЕРБ

Договор ДПС

Договор ЗНС

Договор ГЕРБ Монтана