Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Коректността ви се забелязва. Послушайте сърцето си и покажете богатството на душата си. Съдбата днес толерира прояви на любов и състрадание. Денят е благоприятен за колегиални отношения.

Телец

21 април - 21 май

Гъвкави и с добра ориентация, ще се възползвате и от познанията на колегите си, получавайки необходимата ви информация. Повече изслушвайте и по-малко давайте мнение, ако искате да вървите безпрепятствено напред.

Близнаци

22 май - 21 юни

Простете обидите към вас, това ще свали натрупаното напрежение и мислете с добро за всички, за да не предизвикате сами негативни последствия. Не рискувайте в нищо и се грижете по-добре за себе си.

Рак

22 юни - 22 юли

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да се заемете с реализирането на своя идея в професионалната сфера. Добре е да не пренебрегвате здравия си разум за сметка на желанието си по-бързо да постигнете целта.

Лъв

23 юли - 23 август

Грижите по дома, семейството, служебните и финансови отговорности няма да излязат извън рамките на досегашните ви натоварвания, с които сте свикнали. Обърнете внимание на горната част на гърба, не се преуморявайте.

Дева

24 август - 23 септември

Приятелството ви с друг ще се превърне в нещо повече, припламват любовни искри. Препоръчва ви се да се замислите за физическата си форма. Ако намерите дребни пари – очаква ви късмет.

Везни

24 септември - 23 октомври

Днес рационално организирайте изпълнението на деловите си задължения. Постарайте се да обмислите добре инициатива, която до момента сте отлагали. Финансовите ви очаквания са реални, стига да сте последователни.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Изпълнение на текущи задачи и нови цели ще направят деня ви по-динамичен, и е сигурно, че ще се отнесете старателно към всичко, което изисква вниманието ви. Насочете енергията си към физически упражнения.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Днес се освободете от съмненията си относно лоялността на приятел. Постарайте се да си изградите нагласата на човек, който е в състояние да се справи при всякакви обстоятелства. Не правете разходи, които не сте обмислили.

Козирог

22 декември - 20 януари

Днес, предстоят финансови развръзки, за които сте работили през последните дни. Духът ви ще укрепне и ако прекарате повече време сред природата. Направлявайте енергията си към полезни неща.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Напълно възможно е голяма част от вас да се изправят пред необходимостта да извършат конкретна промяна в живота си, която може да е свързана с раздяла. По-малко притеснения ще имате и с парите си.

Риби

20 февруари - 20 март

В интимната сфера са възможни разминавания с партньора ви, но е във възможностите ви да направите връзката ви по-стабилна. Смирението ще ви предпази от грешки. Ограничете цигарите и алкохола.

карикатуриАрхив

Клетва
Клетва

2017-01-23 08:00

63

0

Нужда
Нужда

2017-01-20 08:00

121

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент