Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Днес ще има възможност да се заемете с уреждането на някои изцяло лични въпроси. Постарайте се да изключите и най-малката вероятност да възникнат недоразумения в отношенията ви с интимната половинка.

Телец

21 април - 21 май

Грижете се за здравето си и не прекалявайте с нищо, за да се чувствате в добра форма. Основните препоръки за днес са смирение и покаяние. Концентрирайте се и подсилете мисловната си дейност, за да се поздравите с победа.

Близнаци

22 май - 21 юни

Днес имайте предвид, че всичко е възможно, ако го искате от цялото си сърце. Не се страхувайте от промените, настъпващи у вас самите. Опитайте да останете верни на принципите си и да бъдете в полза на близките си.

Рак

22 юни - 22 юли

Ако насочите енергията и полезните си идеи към доброто на повече хора, ще се почувствате удовлетворени. Обратното би могло да се превърне в разрушителен фактор за всички покрай вас. Прекарвайте повече време сред хора.

Лъв

23 юли - 23 август

Природата, водата и слънцето ще направят деня ви по-спокоен и приятен, а спортните занимания ще ви помогнат да се освободите по-бързо от стреса. Или казано по друг начин денят е подходящ за въздържание и предпазливост.

Дева

24 август - 23 септември

Днес оставете ситуациите около вас да се подреждат по естествен път. Постарайте се да съгласувате действията и намеренията си с партньори, подчинени и колеги, за да се радвате на отлични крайни резултати.

Везни

24 септември - 23 октомври

Възможни са измами, лицемерие и интриги, които ще променят представите ви за хора, на които сте вярвали до сега. Във връзка с подготовката ви за предстоящ проект или друга работа направете консултация със специалисти.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Днес негативизмът може да ви изиграе лоша шега. Опитайте да не предприемате ходове, които застрашават сигурността ви. Отделете достатъчно време за пълноценен отдих и ще бъдете изненадани от постигнатото.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

С любимия си човек се стремите да обменяте мнения и идеи, като влияете един на друг на съдбата си. Увеличават се шансовете да сключите щастлив брак. Пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре.

Козирог

22 декември - 20 януари

Влечението ви към водните ширини ще ви заведе по-скоро до морския бряг, както и на друго място, стига да решите. В любовните отношения се разкриват истини, които ще ви покажат истинските чувства на човека до вас.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Денят е специален и не бива да изразявате недоволството си от живота, от роднините и от други хора. Приемайте нещата такива, каквито са. В личният ви живот вероятно ви очакват изненади. Някой от тях са приятни, а други – не.

Риби

20 февруари - 20 март

В служебните си и лични ангажименти ще се съобразите с обстоятелствата и ще действате според конкретните изисквания, спазвайки законността и оставайки коректни в отношенията си.

карикатуриАрхив

Народни приказки
Народни приказки

2017-02-21 08:00

72

0

Рокади
Рокади

2017-02-20 08:00

73

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент