Konkurent

Овен

21 март - 20 април

С проявената настоятелност и прозрачност в намеренията си, ще постигате бърз напредък в делата си. Към хората, които ще се опитат да ви използват се отнесете с разбиране, но не им позволявайте да ви манипулират. Покажете им, че имате собствената линия на поведение, с която се съобразявате. Ясно и открито поставяйте условията и следете за тяхното изпълнение. Дори и да не допадне на някой разбирането ви за управление и бизнес, поне ще бъдете сигурни, че интересите ви са защитени и ще заявите намерението си за победа. Любовта ще ви дава неподозирана енергия, изживявайки щастливи мигове на взаимност и силна страст.

Телец

21 април - 21 май

Волята ви да успявате, в едно с градивната ви позиция по социални и професионални проблеми ще ви нареди сред водачите на нашето време. Трудолюбието и устремеността ви са качествата, които ви отличават и довеждат възможностите при вас. Но и вие, като много други, се нуждаете от нови предизвикателства. Съсредоточете се върху информацията, която постъпва при вас, има моменти, които могат да ви се изплъзнат от вниманието. Съдружията ще са успешни, не пренебрегвайте предложенията, както и сами инициирайте такива. Оставете на партньорите си заниманията, които не са ви по силите и познанията ви и ще направите бизнеса ви печеливш.

Близнаци

22 май - 21 юни

Нечие положително въздействие ще подобри нагласата към обкръжението и проблемите ви. Сговорчиви и усмихнати, работата ще ви спори повече. Макар и не толкова изразена при едни, както при други, но промяната е налице и се забелязва желание заедно да вървите напред. В стремежа си да започнете годината на чисто, ще преосмислите отношенията си към онези, с които по една или друга причина сте разделени. Бъдете обективни и не търсете вината само в другата страна, може би и вие имате заслуги за това положение на нещата. Важно за вас събитие ще ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Споделените мисли и изживявания ще ви дават енергия и зареждат с позитивни очаквания.

Рак

22 юни - 22 юли

Ще получите благоприятна възможност за реализация на своя идея, от която ще се възползвате. С действията си сте създали условия за развитие и финансови придобивки, жътвата започва за вас. Не изпадайте в излишни съмнения, ще вземете правилните решения и ще бъдете на подходящото място в подходящия момент. Доходите ви ще се увеличат и ще помислите за почивката си. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо от нещата, които ви носят настроение, стига сами да не ги загърбвате, ангажирайки се с неподходящи теми и занимания. От хората край вас ще черпите увереност и желание за развлечения и живот.

Лъв

23 юли - 23 август

Вашите нови желания и търсения намират своята изява. Очаква ви слава и известност, но разбира се и вие трябва да се погрижите за това. Очертава се нова работа, нова връзка, но и нови усилия. Щастието трябва да се заплати, нищо не е даром. Възможно е да срещнете и съпротива от отиващото си ваше минало. Не му се давайте, за да бъде прехода по-безболезнен. Работете върху собственото си усъвършенстване, като не пренебрегвате слабите си и уязвими места. Вие по-добре знаете за тях. Посветете се и на старанието си да сте информирани по всички онези въпроси, които ще ви касаят в бъдещето. Семейството ви уважава вашите възгледи, но не пренебрегвайте своите отговорности там.

Дева

24 август - 23 септември

Направете ежедневието си по динамично! Делата ви са в застой и шансовете да излезете от него са в адекватните ви действия. Започнете с проблемите, които ви създават напрежение, като ги отхвърляте един по един. Така ще стигнете до успеха, който ще ви донесе удовлетворение. Интимният ви живот бавно набира скорост след неудачите. Не унивайте. Нова любов изгрява. Дистанцирането ви от семейството само ще задълбочи кризата. Грижите на близките ви по нас ще се задълбочат, но това не бива да ви дразни. Ще бъдете щастливи, когато научите вест от далече, свързана с вашето образование, служебно издигане или друга ваша заинтересованост.

Везни

24 септември - 23 октомври

По-добре от вас никой не може да се организира, подхождайки прагматично и отговорно към задачите си. Въпреки това ще бъдете провокирани и често ще се разпилявате в несъществени действия, без да работите за осъществяване на плановете и целите си. Няма да ви липсва енергия и ще срещате подкрепа, но трябва да си помогнете и сами. По-често сменяйте работата с разходки на открито, това ще ви тонизира и ще ви помогне да се освободите от мисли, които ви тревожат и създават напрежение. Компанията на човек, близък до сърцето ви ще внесе равновесие в мисленето и ще подобри настроението ви.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Практично ще използвате умението си да анализирате. Вниквайки в детайлите, ще се погрижите за делата си така, щото да не зависят от случайността и настроението на околните. Това е и една от причините да постигате целите си. Яркото ви присъствие в социалната и обществено-политическата сфера се дължи и на организационните ви умения. Времето работи за вас, и ако все още не сте, то скоро ви предстои да се потопите в слава и почести. Вслушвайте се в съветите на хора, имащи опит и похвати в подобни преживявания. Може да си спестите негативни емоции, но което е по-важно, ще ви помогнат да постигнете желаното.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Разумът и вътрешното ви усещане за нещата ще ви насочва към градивни действия. Трудностите са естествена част от ежедневието, без да оказват негативно въздействие върху психиката и живота. Напротив, помагат трайно да усвоим знанията и опита, липсата на които би ни причинило провал. В крайна сметка ще постигате целите си. Решени ли сте да действате, го правите. Увереността ви извиква във ваша подкрепа всички добри сили, отварят ви се възможности и перспективи. В професионалната сфера ще работите за овладяване на новостите, които налага пазара и икономическите развития. Няма да са рядкост подобряване на финансите, а с тях и на битовите условия.

Козирог

22 декември - 20 януари

Периодът ще бъде успешен за вашите делови начинания. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ще общувате с интересни хора и ще влизате в съдружие. Можете да носите и повече товар, но не издевателствайте над себе си. Ще имате провокации, които трябва да ви подсетят да сте по-отговорни към здравето си. Почивайте си по-често и търсете приятни кътчета за досег с природата. Там ще се зареждате с енергия и живот. Мнозина ги очаква пътуване, но не далечно. Липсата на проблеми за вас също е проблем. Променете нагласата си да сте все тревожни. Обичани сте и горещо желани от много хора

Водолей

21 януари - 19 февруари

Добро развитие на делата ви и един проблем по-малко. Ще продължите да работите по проекти, надявайки се чрез тях да задоволите финансовите си очаквания. Най-често ще приключвате започнатото в срок и в края на седмицата ще се поздравите с добри приходи. Разполагайки с тях и с други, добити и чрез кредит, ще проучите пазара и ще помислите за подходяща инвестиция. Добра възможност е влагането им в недвижим имот. Други от вас ще предпочетат да участват в колективни форми на изява. Успехът ще повиши увереността им и подобри самочувствието им. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат.

Риби

20 февруари - 20 март

В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Екипната работа ще отвори нови възможности за вас, подобрявайки и финансите ви.  Ориентацията ви е правилна, не грешите, но не минавайте границите на приетото, издевателствайки над себе си. Погрижете се за себе си, не пренебрегвайте отдиха и нуждата от повече въздух, светлина, приятели, спокойствие и любов. Разграничавайте чувствата от емоциите си и не пренасяйте лошото си настроение върху хора, които с нищо не са го заслужили. Добрите взаимоотношения са гаранция за успеха ви, с влиянието си може да постигнете чудеса, нужно е повече откритост.

карикатуриАрхив

Подарък
Подарък

2018-06-22 08:00

348

0

Да събудиш звяра
Да събудиш звяра

2018-06-21 08:00

637

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент