Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Днес се постарайте да подхождате внимателно към въпросите, отнасящи се до материалната сфера. Не очаквайте с лекота да достигнете до отговори на въпросите, които ви вълнуват от известно време.

Телец

21 април - 21 май

Освободете се от всичко, което ви отнема енергия и не ви носи нищо полезно. Съсредоточете се върху собствените си цели и ще откриете пропуски, които следва да отстраните. Да се приема лека храна.

Близнаци

22 май - 21 юни

Днес се съсредоточете върху тези свои занимания, които укрепват физиката ви. Ще откриете истини, от които ще се възползвате. Бъдете благодарни за всичко, което имате, включително и за трудностите.

Рак

22 юни - 22 юли

Днес, в случай че заемате ръководен пост, е важно да обмислите какво може да си позволите да предприемете и какво – не. Стремете се да преценявате правдиво, особено ако неволно сте попаднали в центъра на конфликт.

Лъв

23 юли - 23 август

Днес действайте по интуиция на работното си място и ще постигнете много повече от предварителните си очаквания. Съблюдавайте реда на работното си място и е малко вероятно да имате неприятности.

Дева

24 август - 23 септември

Подходящо време за общуване и придобиване на нови знания, но бъдете подготвени, ако някои от срещите ви се провалят не по ваша вина. Децата ще ви зарадват с нова придобивка или свой успех.

Везни

24 септември - 23 октомври

За много от вас денят се свързва с промени и преобразувания, за това каквито и съмнения да ви спохождат, не се отказвайте от намеренията си. В процеса на работа нещата ще ви се изяснят и с хората, които обичате.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Приключете започнатите задачи и обърнете внимание на новостите, достигащи до вас. Предстои да направите избор и вземете важни решения, от които ще зависи работата и в известна степен бъдещето на хора.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Непредвидени ангажименти също са възможни, които биха могли да променят част от програмата ви. Ще обмисляте нечие предложение, което ще се окаже изгодно и ще спечелите, ако сте честни и безкористни.

Козирог

22 декември - 20 януари

Днес подхождайте с по-голямо разбиране към нещата, от които сте заобиколени в професионален, материален и личен план. Опитайте да се освободите от тези ангажименти, които не се развиват.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Решаване на служебни въпроси и уреждане на имотни или бизнес – интереси са част от предвижданията на много от вас за днес. За други денят се свързва с пътуване. В семейството ще обсъждате различни теми.

Риби

20 февруари - 20 март

Добре е да не се гневите заради чуждите несъвършенства и да пазите енергията за добрите си намерения. Подчинени на тях, ще постигнете всичко, което предвиждате. Денят е много добър и за сключване на брак.

карикатуриАрхив

Заместник
Заместник

2017-06-23 08:00

175

0

По мярка
По мярка

2017-06-22 08:00

131

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент