Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Днес е добре при някои обстоятелства да проявявате пасивно отношение, особено ако се налага да съхраните постигнатото от вас до момента. Определете какво точно желаете, за да реагирате според обстоятелствата.

Телец

21 април - 21 май

Без колебание изразете мислите и намеренията си достъпно и достатъчно интригуващо, ако търсите подкрепа. Предстоят финансови придобивки и други удовлетворяващи ви развития, от които ще се възползвате.

Близнаци

22 май - 21 юни

Отдадеността ви на любовта, творчеството и други хуманни каузи през днешния ден ще ви носят изобилие от доволство. В същото време бъдете внимателни и не стигайте до крайности в нищо.

Рак

22 юни - 22 юли

Може да възникнат нови романтични отношения с човек, който през цялото време е бил близко да вас. Бъдете внимателни и не отстъпвайте от жизнените си принципи. Доверете се на разделното хранене.

Лъв

23 юли - 23 август

Днес проявете педантичност при разрешаването на въпросите от делови и от материален характер. Постарайте се на всяка цена да се справите с текущите си задължения. Сънят ви може да се сбъдне.

Дева

24 август - 23 септември

Ограничете контактите си и се съсредоточете само върху неотложните си ангажименти. Не се обвързвайте с никого. Пазете се от хранителни натравяния. Вероятни са и семейни проблеми. Не са изключени упреци.

Везни

24 септември - 23 октомври

Днес ще имате възможност да се заемете с изпълнението на отговорности, които имат потенциал да ви донесат отлични резултати. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Денят е подходящ за активна творческа работа, за лечение и закрепване на здравето. Ако очистите психиката си, ще обновите силите си и ще продължите по-обнадеждени напред. Не се претоварвайте.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Имате качества и ще бъде чудесно, ако съумеете да ги използвате. Добре премисляйте решенията си и огледайте плановете си от всякъде. Успехите ви са гарантирани, ако целите ви са съзидателни и в полза на повече хора.

Козирог

22 декември - 20 януари

Днес ако не се отнасяте правилно към текущите си задължения на работното място, може да възникнат редица неудобства. Стремете се внимателно да преценявате ситуациите, в които неволно попадате.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Днес се насочете към изграждане на сътрудничество с човек, с когото и друг път сте постигали отлични резултати. Постарайте се да обмислите внимателно някои нововъведения преди да ги извършите.

Риби

20 февруари - 20 март

Полезни са промените, общуването с природата, децата, семейството и родителите. Пътуванията ви ще са интересни, стига да са съобразени с пътните и атмосферни условия. Вечерта се отпуснете.

карикатуриАрхив

Агитация
Агитация

2017-03-23 08:00

97

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент