Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Днес пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре. Задълбочено обмислете стратегиите си за началото на новата работна седмица. Опитайте да преразгледате финансовото си положение.

Телец

21 април - 21 май

Денят е за равносметка, опрощение и любов. Чист и светъл ден, през който приетите духовни инициативи ще поставят ново начало в личното ви израстване. Добре е да си върнете дълговете, да проявите и състрадание.

Близнаци

22 май - 21 юни

Не е необходимо да градите новите планове, направете го през утрешния ден. Денят е подходящ за работа в градината, на полето, за косене на трева и поливане на стайни растения.

Рак

22 юни - 22 юли

Днес съсредоточете усилията си върху сферите, в които може да постигнете развитие. Направете точен разчет на приходите и на разходите си и поддържайте отличен баланс в материалната сфера.

Лъв

23 юли - 23 август

При много от вас предстоят новости от битов, професионален и личен характер. Има неща, които не бива да пренебрегвате. Всеки съвет е ценна информация. Дори съветите на непознати хора, ще са ви полезни.

Дева

24 август - 23 септември

Днес колкото по-ефективно осъществявате инициативите си, толкова по-лесно ще постигнете очакваната от вас стабилност. Много от вас ще копнеят да извършат промени в живота си.

Везни

24 септември - 23 октомври

Търсете контакт и подновете връзките си с хора, които биха могли да са ви полезни отново. Подгответе се за пътуване, свързано с бизнес, образование, нова работа или с друга своя цел.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Днес не предприемайте както в професионален, така и в материален план ходове, за които впоследствие ще съжалявате. Опитайте се да си изградите нагласата на победители и ще бъдете изненадани.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Вникнете в детайлите на работата си, за да я свършите безупречно и в сроковете, които предвиждате, без излишна показност и суета. Доверявайте се преди всичко на собствената си интуиция и разум.

Козирог

22 декември - 20 януари

Днес планирайте работата си с изключителна педантичност. Стремете се да бъдете добре подготвени да се справите с всякакви ситуации. В отношенията с близките и партньора си бъдете открити.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Днес не се лишавайте от нищо. Стремете се да бъдете достатъчно гъвкави. В случай че се чувствате объркани по кой път да поемете в лично отношение, не се колебайте да потърсите съвет от близък.

Риби

20 февруари - 20 март

Пътуванията ще имат оздравителен ефект върху психиката ви, както диетите и самоограниченията. Препоръчва ви се да полагате грижи за физическото си укрепване. То изисква концентрация на усилията ви.

карикатуриАрхив

Строител
Строител

2017-04-24 08:00

91

0

Следпразнично
Следпразнично

2017-04-21 08:00

209

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент