Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Още в първия ден на новата седмица се убедете, че сте разгледали всички подробности и началото на седмицата е подходящо време за вземане на окончателно решение по въпрос, за който отдавна ви чакат в службата. Ще ви е необходима голяма доза дипломация и храднокръвно поведение. Не забравяйте, че в този случай емоционалността ви може да навреди много. Опитайте се да не паднете жертва на завистливите хора. Следете внимателно думите си. В средата на седмицата не забравяйте за близките и семейството ви - желателно е да им отделите повече време, за да поставите нещата в ред, да се отървете от някои неизказани думи и недоразумения. През почивните дни не отказвайте покана за пикник.

Телец

21 април - 21 май

Седмицата е благоприятна за дейности, които да правите напълно безкористно. Просто ще трябва да мобилизирате силите си за решителен пробив, в противен случай успехът няма да бъде постигнат. Но не забравяйте за личния си живот. Опитайте се да отделяте повече време за разходки и тренировки. През уикенда, организирайте малка, но съдържателна почивка за вас и семейството ви. Сега не е време за разискването на спорни въпроси и изостряне на отношенията, особено ако ви предстои почивка. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Сега с лекота ще може да се подложите на диета и да свалите излишното тегло. Изключете алкохола от менюто си.

Близнаци

22 май - 21 юни

През тази седмица няма да можете да седите безучастно. Очакват ви интересни проекти, свързани с много творческа работа. Не поемайте ролята на жертва, защитавайте вашите интереси, това ще увеличи авторитета ви. Средата на седмицата ще ви изненада положително в личен и професионален план. В края на седмицата бъдете готови за гости. Истинността и искреността в разговорите могат да правят чудеса. Покажете максимално внимание към близките хора. Почивните дни прекарайте задължително среда природата. Излезте на пикник или просто почивайте, така както вие умеете. Не забравяйте за слънцезащитните кремове.

Рак

22 юни - 22 юли

През тази седмица е възможно основната ви дейност ви да бъде малко ограничена по причини, независещи от вас. Не плувайте срещу течението и останете на страна от основните събития. Тази тактика ще ви доведе до най-добрия резултат. Във вторник ви очакват непредвидени събития, с които ще се справите блестящо. Сряда ще ви донесе страхотни изживявания. В четвъртък ще се радвате на изключителното внимание на любим човек. В събота внимавайте, проверете информацията, която ще получите ненадейно и ще ви изненада. В неделя може да бъде добър ден за планиране на важни неща и установяване на нови контакти. Не забравяйте да почивате, защото имате нужда от отпуск.

Лъв

23 юли - 23 август

През тази седмица е добре да увеличите активността. Не се оставяйте на мързела и не се страхувайте от промените. Бъдете внимателни да изтървете и подминете късмета си. Не се бойте от това да се заемете с повече дейности наведнъж. Занимаващите се с бизнес ще имат своите победи, наред с трудностите и разочарованията. Предстоят ви изгодни договорености, от които ще извлечете печалби. Ако търсите работа ще получите шанс, стига да не затънете в притеснения. Не се поддавайте на самосъжаление, то и психическото напрежение са възможни причини за честите ви неразположения. В края на седмицата ще имате възможността да установите сериозни бизнес връзки. С наближаването на почивните дни помислете за предстоящата ваканция.

Дева

24 август - 23 септември

През тази седмица отношенията на работното ви място могат да станат по-сложни. Може би ще трябва да намерите компромис между семейните и професионалните ви задължения. Сега в екипа ви ще има нужда най-вече от такива качества като такт. Опитайте се да привлечете, колкото се може повече симпатизанти на своя страна. В средата на седмицата използвайте повече творчество в работата си. В петък не се подавайте на манипулация от страна на интимния ви партньор. Възможно е и някой да се опита да ви скара. През почивните дни можете да откриете интересни перспективи и нови хоризонти, свързани с работата ви. Самостоятелните представители на знака по-добре да не се забъркват в съмнителни истории с хора, които не познават добре.

Везни

24 септември - 23 октомври

През тази седмица проучете внимателно бизнес партньорите и колегите си: не им ли давате прекалено много доверие. Независимо от възможните трудности, трябва да се движите напред, да се спуснете и да направите всичко възможно, за да заобиколите скритите препятствия. Едно предложение ще ви изпълни с амбиция и ще дадете воля на стремежа си час по-скоро да осъществите целите си. Застоят вече няма власт над вас, по-скоро се нуждаете от време. Не се разпилявайте, възползвайте се от благоприятното стечение на обстоятелствата и действайте В четвъртък не е препоръчително да започвате дела, които изискват извънредно време. Бъдете толерантни към грешките и недостатъците на другите, особено на близките хора, търсете компромиса, въпреки че понякога няма да ви е лесно.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

През тази седмица е много важно да имате повече търпение. Отнесете се философски към случващото се у дома и в офиса. Успешното преодоляване на трудностите ще доведе до ръст в кариерата ви. Особено успешни ще са онези от вас, които се занимават с творчество. Оставяйки верни на себе си и отговорни във всичко, ще продължите открито и ясно да изразявате мислите си, без да робувате на предразсъдъци и чужди интереси. С поведението си ще привличате подобни на вас хора, с които ще ви бъде по-лесно да вървите напред. Бъдете внимателни, възможни са недоразумения, предизвикани от криворазбрани думи, или от ваши действия. През почивните дни използвайте времето, за да направите онези промени, за които отдавна мислите.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

През тази седмица се опитайте да обсъдите проблемните места във връзката ви с любимия ви човек. Повече не може да отлагате. Опитайте се да приключите с тази задача до сряда. Житейските нужди ще ви натоварят и ще станат причина за понижено настроение и самочувствие. Но не бива да губите присъствие на духа. Силни сте и ще се справите. Ангажирането ви с чужди проблеми ви пречи да обърнете повече внимание на себе си. Финансовите проблеми ще разрешите с помощта на приятели и добри хора. През следващите дни наблегнете на активните срещи и преговори в офиса. В петък очаквайте печалба и добри новини. През почивните дни можете да разчитате на подкрепата на приятели. Очаква ви незабравим уикенд в къща сред природата.

Козирог

22 декември - 20 януари

Започнати и нови задачи ще определят посоката на вниманието ви в делови и личен план. Тази седмица е добре да се откажете от прекалените емоции. Намалете желанието си за поемане на риск. Последиците от безразсъдните действия могат да провалят много от плановете ви.. Звездите ви препоръчват да се водите изключително от здравия разум. Време е да покажете своите умения и таланти, които са били скрити от дълго време. Вероятно мнозина ще може би други ще преосмислят отношението си към вас. В петък непредвидени обстоятелства могат да осуетят вашите мащабни планове. През почивните дни не реагирате бурно на незначителни забележки от страна на близки хора.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Вниманието на активните и делови Водолеи ще е привлечено от чудесна възможност за бърза реализация на печеливша идея. Това ще бъде седмица на положителни тенденции в много области на живота ви. Във вторник, вероятно появата на покровител или влиятелен човек ще промени коренно статуквото ви. Пред вас ще се разкрият нови перспективи и имате шанса да подобрите финансовото си положение. Не отказвайте срещи за преговори и установяването на нови контакти. Не се знае откъде може да изскочи заека. В личен план не се очакват промени. Самостоятелните представители на знака може да се запознаят с интересен човек. Не бързайте да кроите планове прекалено бързо.

Риби

20 февруари - 20 март

През тази седмица ще сте изпълнени с енергия и ще сте в състояние да оставите зад себе си всичко, което ви е притеснявало до момента. В личен план ще бъдете очарователни и неустоими, но бъдете взискателни към обкръжението си. Не всичко, което блести е злато. Още ви е рано да се впускате във връзка. Ако не сте в отпуска пестете силите и не се преуморявайте много на работа. Онези от вас, които ще са в отпуска нека мислят единствено за собственото си удоволствие и нищо друго. Романтична тръпка ще направи ежедневието ви по-вълнуващо. Не говорете за преживяванията си, особено, ако сте интересни за много хора. Сега се нуждаете от мир и уединение. Спестете си ненужни срещи и комуникация с „празни“ хора.

карикатуриАрхив

Слънцезащита
Слънцезащита

2017-08-17 08:00

109

0

Печене
Печене

2017-08-16 08:00

158

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент