Konkurent

Овен

21 март - 20 април

През тази седмица е добре да обърнете внимание на отговорностите, които биха могли да ви обезпечат стабилност в професионално и материално отношение. До средата на седмицата изпълнявайте обичайните си ангажименти на работното място, но също така обърнете внимание на тези свои идеи, които обмисляте напоследък. Имате отлична възможност да реализирате конкретна своя идея. Във втората половина на седмицата се мобилизирайте, за да се справите адекватно с някои предизвикателства. В края на седмицата се отнасяйте с повишено внимание към всякакви финансови операции. През почивните дни се възползвайте от шансовете на съдбата. Поучете се от миналото си, за да бъдете по-добре подготвени за настоящето. Част от вас ще осъществят кратко пътуване с цел отдих.

Телец

21 април - 21 май

Със започването на новата седмица е важно да знаете какво искате и най-вече как да го постигнете. Обмисляйте внимателно постъпките си. Вероятността от грешки е голяма. Към средата на седмицата са възможни здравословни проблеми за някой от представителите на зодията. Консултирайте се със специалист. През втората половина на седмицата се очаква чувствително подобрение на финансовото ви състояние. Към края на седмицата може да направите покупките, за които отдавна мечтаете. През почивните дни ще се наложи да направите компромис, за да запазите добри отношения с интимната половинка. Не давайте пари на заем. За тези от вас, които са избрали да тръгнат по нов път на развитие в професионалната сфера трябва да претеглят всички преимущества и недостатъци преди да вземат решение.

Близнаци

22 май - 21 юни

Въпреки че изминалите почивни дни бяха релаксиращи за вас, не се ангажирайте с прекалено много дела още от първия ден на новата седмица. Вярно е, че повече служебни ангажименти водят до повече материални стимули, но има риск да не се справите с делата си поради прекалена заетост. След средата на седмицата за много от вас се удава прекрасна възможност да се освободите от вреден навик. През втората половина на седмицата късмета ще съпътства повечето от представителите на зодията. Не е изключено да получите примамливо предложение за работа, което би увеличило и приходите ви. През почивните дни оставете деловите ангажименти на заден план. Посветете по-голяма част от времето си на себе си и на близките си.

Рак

22 юни - 22 юли

Тази седмица – и това е най-неприятната част от нея – ще трябва да се справите с проблемите, които бихте искали просто да забравите . Добавете към това и факта, че често ще се налага да се справяте с неприятни хора, и ще разберете откъде е лошото ви настроение. Но седмицата не е без предимства! Едно от които е възможността за подобряване на отношенията с човека, който ви интересува. Важно е да не се прекалява. Искреност и естествено поведение ще доведе до по- добри резултати , отколкото внимателно проектирана стратегия. През настоящата седмица прекалено много се занимавате с чужди проблеми. Междувременно, съществува риск околните да започнат да злоупотребяват с добротата ви. През почивните дни избягвайте затворените пространства и се отдайте на любимите си занимания. Подарете си отдих далеч от забързания ритъм.

Лъв

23 юли - 23 август

В началото на седмицата преценете внимателно ситуацията на работното си място. Възможни са конфликти. Към средата на седмицата някой от вас може да изпитат сериозни финансови затруднения. Избягвайте необмислени покупки. Имате нужда от човек, на когото можете да разчитате в труден момент. В края на седмицата не се поддавайте на манипулация се поддавайте на манипулации, тъй като това може да навреди на връзката ви в личен план. При спор е добре да запазите неутралитет, в случай че не сте пряко ангажирани. През почивните дни отделете време за пълноценен отдих. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие и ви помагат да се откъснете от ежедневието.

Дева

24 август - 23 септември

Възможно е в началото на седмицата да се изправите пред решаването на личен проблем. Изяснявайте навреме възникналите недоразумения и избягвайте да вземате емоционални решения. През втората половина на седмицата много от вас ще се радват на изгодни печалби и на възможността чувствително да разширите кръгозора си. Последния ден от седмицата ще е важен за вас, така че не пропилявайте шансовете предоставени от съдбата. През почивните нещата ще се подредят по възможно най-благоприятния за вас начин. Пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре. Напълно възможно е голяма част от вас да се следват деловите си интереси и да загърбят личното.

Везни

24 септември - 23 октомври

Още в началото на седмицата нещата могат да излязат от контрол, ако не овладеете ситуацията. Не бъдете припряни, това не е присъщо за вас. Концентрирайте се върху неотложните ангажименти. Трябва по някакъв начин да намерите баланса между деловите ангажименти и проблемите в семейството. Към края на седмицата много от представителите на зодията ще имат шанса да постигнат отдавна желана мечта. Изживейте момента. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на почивката пълноценно. Не е изключено вниманието ви да бъде ангажирано с проблеми с интимната половинка. Опитайте се да бъдете по-грижовни и любеобвилни.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

През първия ден от седмицата подхождайте към ангажиментите си с подобаващо внимание, защото ситуацията може да се промени в негативна посока. Освободете се от илюзиите си, защото те биха могли да се превърнат в сериозна пречка пред вас на работното място. Към средата на седмицата някой от вас ще се откажат от ангажимент, който са смятали за перспективен до момента. През втората половина на седмицата преценявайте рисковете от материален характер! Очаквайте изненади в делови и в личен план. Към края на седмицата избягвайте да предприемате кардинални промени в живота си. Почивните дни използвайте за пълноценен отдих и почивка. Не прекалявайте със забавленията.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Още с настъпването на новата седмица се погрижете за здравословните си проблеми. Не прибягвайте до самолечение, а се допитайте до специалист. Проблема може да се окаже много по-сериозен, отколкото сте си мислили. По отношение на личния си живот се старайте да съхраните високата си проницателност. Към средата на седмицата си направете равносметка, за да знаете накъде да насочите усилията си. В любовта не се оставяйте на инерцията. Борете се за личното си щастие! Към края на седмицата се подгответе за предстоящите промени, които обмисляте от известно време. Не давайте пари назаем! През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих. Много от вас ще копнеят да дадат външен израз на личните си желания и на копнежите си.

Козирог

22 декември - 20 януари

В началото на седмицата се концентрирайте върху ангажимент, който сте поели преди време и все още не сте изпълнили. Бъдете предпазливи финансово, възможни са материал затруднения. За част от представителите на зодия Козирог са възможни сериозни неприятности на работното място, породени от интриги и сплетни от недоброжелатели. В никакъв случай не реагирайте емоционално. Към края на седмицата облаците около вас ще изчезнат. Ако възникне неразбирателство с партньора ви е наложително да го изчистите на момента. В противен случай проблема ще се задълбочи. През почивните дни посветете част от времето си за разрешаване на неотложни битови проблеми. Постарайте се да релаксирате пълноценно. Добре е да освободите съзнанието си от мрачни мисли.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Очертава се успешна седмица. Ако има нещо, което да ви притеснява през настоящата седмица, това са последствията от грешка, която сте допуснали преди време. Всички конфликти могат да бъдат избегнати – достатъчно е да държите емоциите под контрол. Седмицата е подходяща за търговски дейности. По отношение на общуването с роднини седмицата е лесна и приятна. През тази седмица много благоприятно въздействие за представителите на зодия Водолей имат спортните занимания и активния отдих. В началото на седмицата ще имате шанс да си осигурите солидни приходи. До средата на седмицата внимавайте при контактите си с непознати. Около средата на седмицата движението ще бъде най-добрият начин да избегнете натрупването на излишно напрежение в организма.

Риби

20 февруари - 20 март

Седмицата ще се развие доста добре за вас. Събитията бързо се сменят, и това ви харесва. Имате много добри идеи, и не по- малко възможности. Просто действайте и звездите със сигурност ще ви зарадват. В личния си живот можете да се превърне в безспорен лидер, а понякога дори и без да забележите, налагайки волята си на другите. Бъдете по-меки , това ще ви помогне да поддържате добри отношения с роднини. Жизнения потенциал през седмицата ще бъде на ниво. В началото на седмицата се съсредоточете върху основните си ангажименти. Предприемчивостта ви ще бъде възнаградена подобаващо. Към средата на седмицата пред много от вас ще се открие възможност да израснат в професионално отношение. В края на седмицата не се отпускайте и бъдете активни.

карикатуриАрхив

Понеделник сутрин
Понеделник сутрин

2017-12-12 08:00

30

0

Обединител
Обединител

2017-12-11 08:00

101

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент