Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Професионалните възможности, с които предстои да се срещнете, ще привлекат трайно интересът ви. Влагайки от енергията си в тях, ще получите повишения, бързи реализации на бизнес-проекти и печеливши сделки. В повечето случаи ще получавате висока оценка за проявената от вас активност, знания и професионализъм. Ще гледате на трудностите, като на поредното свое предизвикателство, с което предстои да се справите, подобрявайки в крайна сметка, освен всичко друго и самочувствието си. Като уравновесени хора, рядко ще влизате в конфликти, ще влагате повече разум в общуването си и по-малко емоции. С творчески подход в работата си, ще търсите и намирате нестандартни решения, оставяйте по-често доволни, отколкото разочаровани. Всички, които имат късмета да стоят близо до вас ще усетят положителното ви въздействие.

Телец

21 април - 21 май

С интересни решения ще наложите нов стил и темпо на работа. Не винаги ще срещате подкрепата на партньорите си, но нека това не ви притеснява. Вярвайте в себе си, събитията ще потвърдят правотата на действията ви. Засилете контактите си с онези, които цените, и ще преодолеете по-леко несгодите. Ще продължите напред, помъдрели и успешни. С мисленето си изпреварвате времето, а товарът ви е непосилен за много други, но не бягате от отговорностите. Ще постигнете напредък в общи начинания, стига да не оспорвате идеите на партньорите си. Отношенията с близките ви ще се подобрят, което ще се отрази позитивно на работата и живота ви ще се разнообрази. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите.

Близнаци

22 май - 21 юни

Ще преминете през периода в добра физическа и психическа форма. В професионалните си и бизнес дела ще се съобразявате с обстоятелства и факти, произтичащи от чужди действия. Но това в никакъв случай не означава зависимост, напротив. Ще покажете умението си да работите в екип, което ще бъде оценено и толерирано от партньорите ви. Помежду ви ще се създаде добър синхрон, който ще повишава активността ви и прави успешни действията ви. Самочувствието и материалното ви благополучие ще се повишат, участвайки в печеливши съдружия ще реализирате поредица от успехи. Ще решавате възникващите проблеми, изхождайки от собствените си и партньорски интереси. Постигнатото ще ви дава сили за нови действия и с проявената си активност ще провокирате у другите позитивно отношение към всичко, с което се занимавате. Самостоятелните ви изяви също ще ви създават усещане за добре свършена работа.

Рак

22 юни - 22 юли

Покажете с мисленето и действията си, че сте носители на позитивна енергия и заедно с другите работете в подкрепа на добрите идеи и решения. Общите ви усилия ще благоприятстват доходите и настроението ви, което ще се отрази добре и на семейството ви. В професионален план ще изпъквате с качества и подготовка, което ще ви отрежда водещи позиции при взимане на отговорни решения и в управлението. Предстои да стартират интересни проекти, в които участието ви ще е от значение не само лично за вас, но и в по-голям план. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават. Добрите ви идеи ще срещат разбиране и ще може да ги реализирате, стига да сте последователни в действията си. Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред.

Лъв

23 юли - 23 август

Изпълнени сте с енергия и с желание за работа. Ще ви се дадат повече възможности, но е добре да изберете само онези, които считате за близко реализуеми. В противен случай ще се разпилеете и разочаровате. Възможни са и затруднения, бъдете устойчиви. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло. Работете върху себе си, възпитавайте чувствата си и не робувайте на предубедеността си. Предстоящо тържество ще събере близките ви, всички ще се радвате и с доброто си настроение ще наситите атмосферата около вас. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Финансови придобивки и проявления на милосърдие ще ви издигнат на по-високо обществено стъпало.

Дева

24 август - 23 септември

Ще започнете седмицата с избора на решение къде да насочите активността си. Такива и други мисли, свързани с промяна на местоработата ще владеят много от вас през тези дни. Не избързвайте с притесненията си, ще получите тласък в развитието на делата си с помощта на значима за вас личност. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Късметът ще е на ваша страна и по-лесно ще се справяте с възникващите затруднения. Сложността на задачите и поетите ангажименти може да повиши изискванията към вас, приемете го като знак за висока оценка. В същото време ви се дава шанс да покажете как се работи, качествено и без излишен шум. Без съмнение често ще ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове.

Везни

24 септември - 23 октомври

Развитията, които ви предстоят ще направят периода запомнящ се и вълнуваш за много от вас. По-лесно ще си намерите работа, благодарение на добри познанства и професионални контакти. Това ще ви насърчи в старанието да сте подредени, коректни и успяващи. Условията за бизнес не винаги ще са такива, каквито бихте желали да бъдат, но ще успеете да приключите навреме започнат проект, възнаграждението от който очаквате. Натрупаният опит и познания в сферата на интересите ще ви помогне да се възползвате от момента, за това действайте без излишни притеснения и довеждайте делата си до край. Ако прецените, бихте могли да поемете и повече отговорности, имате сили да се справите. Предстоящи пътувания, за някои в чужбина.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Стремежът ви към вътрешна хармония, в съчетание с разум и интуиция ще ви доближи до успеха. Следвайте целите си, като отдавате само нужното внимание на съпътстващите недоразумения, без да губите от енергията си в излишни обяснения. По-лесно ще взимате решенията си, подкрепяни от близки и верни приятели. Има на кого да се опрете и този факт внася успокоение в душата ви. Анализирайки случващото се, ще отвръщате на провокациите с точни и навременни действия, овладели емоции и страсти. Така още веднъж ще покажете силата си и всеки, който дръзне да се изправи пред вас ще срещне прегради. Въпреки напрегнатото си ежедневие, ще намирате уюта, който ви носи настроение и усещане за сигурност. Любимите ви хора, оценявайки всичко, което правите за тях ще ви изненадат приятно. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Водете се от разума и не залагайте хазартно на късмета си. В търсене на желаното си давайте сметка и за риска, който поемате. Доволни ще оставате след края на всяка победа, но ако тя е с цената на повече неудобства, удовлетворението ви ще е кратко. Новости в края на седмицата ще променят условията в позитивна посока. Споделяйте времето си с любими хора, така ще се зареждате с енергия и ще придобивате сили и смелост. Ако обстоятелствата ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Работете тихо и не натрапчиво, а когато си свършите добре работата, приемете одобрението на публиката. Само тогава. И щом добре сте се справили с отговорностите си, можете да се отпуснете и да си починете. Не се лишавайте от полезните и приятни неща, които живота ще ви предложи. Ако ви се удава, осигурете си ги сами.

Козирог

22 декември - 20 януари

Ще продължите започнатите проекти, влагайки повече усилия и по-малко вълнения. Търпеливо и последователно отхвърляйте задачите си, като не налагате волята си. С примера си и по пътя на убеждението ще ви бъде по-лесно, а и мира ще бъде спасен. Там, където е трудно използвайте творчески подход и мисъл, и ще докажете и на самите себе си, че имате потенциал да се справите. Стресът ще отстъпи място на градивни действия, с които ще създадете значими неща. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски. Никой не е съвършен, а грешките имат място в живота ни така, както и успехите ни. Предстоящ проект, какъвто би могъл да бъде и нова работа, ще ви погълне и за маловажните неща ще ви остава по-малко време.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Не жалете силите си за да постигнете желаното там, където сте силни. Хоризонтите пред вас се отварят и скоро ще добиете ясна представа за онова, което очаквате. Това ще ви донесе успешно развитие и благополучие. Промените в семейството увеличават отговорностите ви. Не поемайте цялата тежест на бюджета, разпределете я справедливо. Възможно е да почувствате умора и да потърсите начини за самостоятелен отдих. Не е грешно. Радостни моменти ще имате, ако отворите по-широко душата си и приемете вниманието на човек от обкръжението си. Допитвайте се по-често до вътрешния си глас и търсете допир с природата. Ще получите заряд, позволяващ ви да разгърнете в пълнота творческия си потенциал. 

Риби

20 февруари - 20 март

Развитията от последните дни ще ви подтикнат към равносметка на постигнатото до тук. Ще преосмислите много от нещата, които са били приоритетни до сега за вас и ще ги замените с други, чието време е настъпило. Показвайки доброто си отношение към околните, ще си осигурите предимства, в личен план, а също и за нови реализации. Ще се погрижите, според възможностите си, да помагате на нуждаещите се около вас да преодолеят проблемите си. Не търсете причини да се връщате в миналото, гледайте напред, от там предстои да дойдат положителните развития в живота ви. Високата ви проникновеност ще ви помогне лесно и бързо да предвиждате събитията, настройвайки се на вълната на победителите. По отношение на финансите си бъдете бдителни, проучвайте внимателно възможностите за печеливши вложения и не рискувайте излишно.

карикатуриАрхив

Дрескод
Дрескод

2017-10-18 08:00

126

0

Трескава работа
Трескава работа

2017-10-17 08:00

108

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент