Konkurent

Овен

21 март - 20 април

Със занимания, подобряващи духа и здравето ще обновите силите си и ще успеете да свършите навреме с неотложните си задачи, за да приветствате спокойно и с усмивка предложенията за развлечения и забави.

Телец

21 април - 21 май

Имате нужда от повече ведрина и от приятно обкръжение, не се лишавайте от нищо, което душата ви иска и което би ви направило щастливи. В същото време контролирайте по-добре гнева си.

Близнаци

22 май - 21 юни

Не са изключени благоприятни промени в личния живот. Вашата отвореност към света, контактност и лекота на общуване ви правят желан събеседник и засилват интереса на другия пол към вас.

Рак

22 юни - 22 юли

Днес анализирайте действията. Моментът ще се окаже изключително благоприятен да започнете работа по проект, от който ще получите материални облаги. Бъдете активни и ще успявате в намеренията си.

Лъв

23 юли - 23 август

Днес не се поддавайте на манипулации! Стремете се да постъпвате според собствените си разбирания. В случай че се открие възможност да започнете работа по проект, за който отдавна мечтаете, то обезателно се възползвайте.

Дева

24 август - 23 септември

Ще затвърдите постигнатото и авторитета си на работното място. Бъдете силни и не допускайте някой да ви използва за користните си интереси. Прекратете връзките с лицемерни хора и оставете само приятели до себе си.

Везни

24 септември - 23 октомври

Днес не давайте пари назаем, дори и да ви се струва, че се радвате на стабилност в това направление. С подходящ подход ще съумеете да се справите с изпречилите се на пътя ви предизвикателства.

Скорпион

24 октомври - 22 ноември

Създава се напрежение в обществен и финансов план. То изисква концентрация на усилията ви. Общуването с природата ви дава нови жизнени сили и добро настроение. Направеният задълбочен анализ.

Стрелец

23 ноември - 21 декември

Както винаги, прагматични в решенията си и сръчни в работата си, еднакво добре ще съчетавате професионалните си задачи с грижите по семейството, и благодарение на добрата ви организация и подреденост, ще успявате.

Козирог

22 декември - 20 януари

Използвайте Интернет пространството за да научите повече интересуващи ви неща. Добрата осведоменост по различни въпроси ви поставя една крачка преди другите. Вечерта се отпуснете с приятели.

Водолей

21 януари - 19 февруари

Днес ще се създадат изключително благоприятни възможности да реализирате очакванията си. Опитайте да конкретизирате какви желаете от хората, с които работите в тясно сътрудничество.

Риби

20 февруари - 20 март

Звездите са благосклонни към вас. Имате възможност да натрупате имущество, да направите капиталовложения. Може да си помислите за нова работа, но не правете големи проекти.

карикатуриАрхив

Нощ в музея
Нощ в музея

2017-05-23 08:00

35

0

Респект
Респект

2017-05-22 08:00

63

0

снимки Архив

Богоявление във Враца
Богоявление във Враца

видео Архив

актуален брой на вестник Конкурент