Здраве

3 начина да не бръснете мишниците, но да ги направите гладки като порцелан

  04.06.2017 22:28             
3 начина да не бръснете мишниците, но да ги направите гладки като порцелан

Кой харесва космите под мишниците, мирисът и потните петна върху бели рокли, ризи и копринени блузи? Може би можем спокойно да кажем, че никой! Жените прекарват много време за бръснене и епилация на подмишниците. В резултат на това много от тях получават дразнене, инфекция и дори белези.

Сега ще ви кажа как да се отървете от космите под мишниците, без бръснене и епилация! В допълнение, кожата ви ще бъде здрава и гладка, тъй като всички съставки са 100% натурални и богати на витамини и антиоксиданти.

1. Захар и лимонов сок. Смесете 2 супени лъжици лимонов сок и 1 супена лъжица захар и приложете сместа за подмишниците, след което оставяте за 2-3 минути. След отстраняване, разтрийте с мека кърпа, потопена в топла вода.

2. Протеин и царевично брашно. Смесете 1 супена лъжица от яйчен белтък с 1 супена лъжица царевично брашно. Нанесете в подмишниците и оставете да изсъхне. След това изплакнете с топла вода.

3. Мляко и куркума. Добавете щипка куркума 2 супени лъжици топло мляко и направете тази смес за подмишниците. Оставете за 2-3 минути, след което изплакнете с вода.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/zdrave/3-nachina-da-ne-brsnete-mishnitsite-no-da-gi-napravite-gladki-kato-portselan_news518476.html