Здраве

Тя имала множество пъпки по лицето и благодарение само на 1 подправка успяла да се справи с тях

  31.05.2017 21:33             
Тя имала множество пъпки по лицето и благодарение само на 1 подправка успяла да се справи с тях

Почти всеки човек в даден момент от живота си е имал някакви кожни проблеми – без значение дали е било акне, петна, сърбеж, суха кожа или зачервявания. Науката се развива непрекъснато, за да помогне в борбата с кожните проблеми, но не винаги скъпите лекове са най-добри. Животът ни е пълен с източници на вредни вещества и е добре понякога да заложим на натуралните методи, които имат доказан ефект. Такъв силен и доказано ефективен лек срещу кожни проблеми е чаят от магданоз. Магданозът е известен с ползите си за кожата. В действителност, много фармацевтични и козметични продукти залагат на веществата извлечени от растението, за да предложат по-добър ефект на своите клиенти. Високото съдържание на витамин С в магданоза, намалява петната и белезите, подхранва кожата и се бори със свободните радикали. Магданозът стимулира производството на колаген в тялото, а това е от решаващо значение за възстановяване на клетките в тялото.

Историята на Ребека Плантиер, главен изпълнителен директор и съосновател на Fit To Inspire, е вдъхновила доста хора да се доверят на ефективността на чая от магданоз. Ребека Плантиер е главен изпълнителен директор и основател на Fit To Inspire. Младата жена днес се радва на красива кожа, благодарение на чая от магданоз. Французойката споделя историята за това как използва този чай, за да излекува своите кожни проблеми. Ребека е имала множество пъпки по лицето. Броят им непрестанно растял, а състоянието й се е влошавало. Тя започва да използва грим, за да прикрива тези кожни проблеми. Самочувствието й се понижило и Ребека не се е чувствала добре. Преминала е през множество козметични и клинични процедури, използвала е голямо разнообразие от козметични продукти, но без резултат. От кристални ексфолианти и избелващи серуми, множество скъпи кремове и ароматерапия – всичко това дори влошило състоянието й. Ребека дори втривала сурова глава лук в кожата на лицето си, защото баба й я посъветвала, но резултат отново липсвал и нейните кожни проблеми продължили да я притесняват. Точно когато Ребека сметнала, че всичко е загубено се е свързала с холистичен лекар, на когото разказала всичко за своите кожни проблеми. Лекарят й препоръчал да опита да пие ежедневно чай от магданоз, тъй като повечето хора, който имат някакви кожни проблеми имат някакви проблеми с работата на черния дроб. Магданозът е един от най-добрите натурални средства за детоксикация на черния дроб и бъбреците. Изследванията, които лекарят препоръчва на Ребека, доказват тезата му. Органът на жената не функционирал правилно, а това се отразило негативно на кожата й. Ето защо в следващите 30 дни тя пиела чай от магданоз ежедневно – преди закуска и преди вечеря. Месец по-късно резултатите са изумителни и кожата й била безупречно чиста.

Ето и точната рецепта за приготвяне на чай от магданоз: Накиснете магданоз във вода с няколко капки оцет. Обвийте съда в кърпа и приберете в хладилник. Когато решите да си правите чая, вземете ¼ чаша магданоз и полейте с вряща филтрирана вода. Изчакайте около 5-6 минути, добавете няколко капки лимон по желание и пийте. За да има ефект, чаят е необходимо да се пие два пъти дневно – сутрин и вечер по една чаша преди хранене. Можете да се възползвате от магданоза за лечение на кожни проблеми, и по други начини. Например бихте могли да използвате етерично масло от магданоз, с което да мажете кожата си два пъти дневно. Може да го добавите към ежедневното си меню, което ще спомогне изхвърлянето на отпадъци и токсини от организма. Употребата на магданоз ще помогне не само при кожни проблеми, но и при най-различни заболявания. Високото съдържание на витамин C и витамин А има мощен антиоксидантен ефект, който унищожава свободните радикали, отговорни за развитието на заболявания като атеросклероза, диабет, рак на дебелото черво и матката и астма. Чаят от магданоз ще ви помогне и при менструални болки, настинки и кашлица.