Здраве

Ако ви се случва това, тялото ви е задръстено с токсини

  29.05.2017 23:07             
Ако ви се случва това, тялото ви е задръстено с токсини

Поради неправилното хранене и липсата на физическа активност, токсините остават блокирани в тялото и забавят естествените му функции, пише Zajenata.bg. Ето няколко признака, че ви се случва това:

Физиологични нужди

Честото ходене до тоалетната е прост показател, че Вашето тяло е пълно с токсини. Все пак, това е един от най-добрите начини, по които отровата излиза от тялото, в противен случай ще се върне в кръвния поток и ще предизвика проблеми. Затова пийте колкото се може повече течности и пробиотици с цел да се подобри храносмилането и уринирането.

Неприятен дъх

Причина са или бактерии в устата или невъзможността на стомаха и черния дроб да “обработят” всички токсини. За да решите този проблем, ежедневно почиствайте езика си от натрупаните слоеве.

Дразнят ви аромати

Ако ви притеснява нечий парфюм, дим или други аромати, вероятно имате проблем с черния дроб, който не е в състояние да се освободи от токсините и заради това сетивата са по-остри, а всеки нов аромат може да ви причини главоболие.

Наднормено тегло

Проблемите с хормоните, лошото хранене и големия брой токсини в кръвта водят до мастни натрупвания и наднормено тегло. Внезапното затлъстяване Ви показва, че е време да изчистите организма си.