Здраве

С тази смес лицето ви ще бъде по гладко от бебешко дупе само за 3 нощи!

  29.05.2017 22:31             
С тази смес лицето ви ще бъде по гладко от бебешко дупе само за 3 нощи!

Слънцето може да представлява голям проблем за кожата ни, особено на лицето, защото ако е изложено на слънчева светлина дълго време, в много случаи може да доведе до появата на петна. Въпреки това, има голямо разнообразие от продукти, които обещават да премахнат петна и въпреки че някои от тях могат да бъдат ефективни, е важно да знаете, че химичният продукт в този тип продукти причинява сериозни увреждания на нашето здраве. Какво ви е необходимо, за да премахнете петна от лицето си?

1.Kaртоф и лимон

Имате нужда от: 1 картоф ½ лимон (сок) 

Подготовка: Трябва да блендирате картофа и след това да добавите лимоновия сок и да разбъркате, докато не получите еднородна смес.

Как да използвате: Нанесете това домашно лекарство с леки кръгови движения, оставете го да стои в продължение на 20 минути и измийте лицето си с вода.

2.Картоф и лук

Имате нужда от: ½ бял лук 1 картоф

Подготовка: Поставете лука и картофа в блендер и разбъркайте, за да получите хомогенна смес.

Как да използвате: Нанесете го само в засегнатите области на лицето си, оставете го да престои за 15 минути и измийте лицето си с вода.

3.Картоф и краставица

Имате нужда от: 1 картоф ½ краставица

Подготовка: Поставете картофите и краставицата в блендер и разбъркайте, докато се получи еднородна смес.

Начин на употреба: Нанесете лечебната смес с леки кръгови движения на лицето си, оставете я да действа за 25 минути и я измийте обилно с вода.

4.Картоф и морков

Имате нужда от: 1 картоф ½ морков

Подготовка: Поставете картофите и морковите в блендер и блендирайте, докато сместа стане гладка.

Как да използвате: Нанесете го навсякъде с нежни движения, оставете да стои в продължение на 20 минути и измийте обилно с вода.