Здраве

Ето как се свалят 7 кила с отвара от канела и дафинов лист

  07.04.2017 21:29             
Ето как се свалят 7 кила с отвара от канела и дафинов лист

Ако не сте доволни от отражението си в огледалото и любимите дънки вече не ви стават, не се отчайвайте. Има решение! Благодарение на отварата от канела и дафинов лист ще получите дългоочакваната хармония. Тези магически съставки помагат да се подобри работата на храносмилателната система и да се пречисти тялото. Те също така активно се борят с подуването на корема, което не само ни прави по-дебели визуално, но и ни кара да се чувстваме неудобно. дафинов лист и канела

Канела - най-добрият начин за борба с мастната тъкан, а дафиновият лист регулира храносмилателния тракт, облекчава метеоризма и коремната болка. Напитката, направена от дафинов лист и канела ще ви избави от излишните килограми и ще ви придаде усещане за лекота. Препоръчваме ви да опитате този прекрасен народен лек за загуба на тегло!

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ: 1 литър минерална вода 2 пръчки канела 10 дафинови листа

Как да си приготвим отвара от дафинов лист и канела дафинов лист и канела

Вземете тенджера, излейте вътре водата и пуснете канелата и дафиновия лист. Оставете водата да заври. Варете отварата минимум 15 минути. Дръпнете съда от котлона и оставете да се запари. Най-добре е да пиете чудодейната тинктура 3 пъти на ден по 1 с.л. 15 минути преди хранене. Но трябва да го правите на курсове: направете едноседмична почивка на всеки 2 седмици. Тази напитка не може да се използва по време на бременност и от хора, страдащи от заболявания на стомашно-чревния тракт, както и по време на приема на антибиотици. Препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар. И не забравяйте, че за най-добър ефект трябва да се храните правилно, да водите здравословен начин на живот и да спортувате.