Здраве

Уникална супена диета: Слабеете зверски, 10 килограма се топят за нула време

  07.04.2017 21:26             
Уникална супена диета: Слабеете зверски, 10 килограма се топят за нула време

Всяка дама си мечтае да влезе бързо и лесно във форма. С тази супа това е изцяло възможно и важи както за нежния, по такъв начин и за силния пол. Друго преимущество на такъв режим е, че не се изисква гладуване, обратно. Необходимо е да ядем в същия момент, след като усетим глад. Осноното, с което трябва да се съобразим е, че зелевата супа е основната храна. Друго важно условие е, режимът да не се следва повече една седмица.

Супата се приготвя със следните продукти: 1 бутилка доматен сок, 2 пиперки, 6 стръка праз, 1 зелка, магданоз, черен пипер, малко сол и бихте могли да добавите къри. Започваме като нарязваме продуктите на ситно и ги заливаме с вода. Оставяме да се вари за десетина минути на силен огън, а след това намаляваме температурата, добавяме доматения сок и оставяме, докато продуктите се сварят напълно.

След като е готова в нея се разтваря ампула витамин С. Освен супата, в седемте дни се хапват и някои други неща. Всеки ден се избира дали към нея да се хапва месо или картофи, или плодове, или ориз. Топенето на килограми идва от това, че супата не съдържа почти никакви калории. След като изтекат седемте дни се прави почивка и по желание режимът се повтаря.

Blitz.bg