Лайфстайл

Април е месецът за ПЕТ зодии! Чака ги голямо щастие

  01.04.2017 08:32             
Април е месецът за ПЕТ зодии! Чака ги голямо щастие

Април ще бъде месец, изпълнен с повече щастие и по-малко проблеми. Това са зодиите, които ще се радват на пълно щастие през най-хубавия пролетен месец.

Овен

Април ще ви даде спокойствието, от което така силно се нуждаете. Както в личния живот, така и в работата. В любовта нещата ще се подредят по-добре, отколкото сте си го представяли. Ще получите много романтика и нежност, отношение и признание. Ще имате много силни позиции на работното място. Паричното възнаграждение, което ще получите със сигурност ще ви стигне, за да направите покупката, за която отдавна мечтаете. А защо не и да не си подарите една чудна екскурзия, която да ви остане спомен за цял живот?

Близнаци

Стига вече драми, стига тъга. Очаква ви един ведър пролетен април, който ще ви накара отново да се почувствате живи и щастливи. Ще се запознаете с нов човек, който ще промени представите ви за света. Може би ще се влюбите, а може би ще станете най-добри приятели. Това зависи от това доколко си пасвате в романтичен план. Каквото и да се случи обаче, ще получите най-хубавият подарък от съдбата. Човек, който ще остане до вас завинаги.

Везни

Щастието през април няма да има край за вас. Ще се радвате на добро здраве и няма да има за какво да се притеснявате. Ще откриете нова работа, която ще ви даде нов стимул и свеж полъх. Сутрин ще се събуждате с хъс за работа, ще лягате с мечти за по-добро бъдеще. Ще бъдете истински щастливи. Ако говорим за личния живот, не се притеснявайте. Това, което трябва да се случи, ще се случи до средата на април. Вярата ви най-накарая ще ви се отплати с подарък от съдбата.

Скорпион

Казват, че щастието не се измерва в пари. Но случаят през април ще бъде съвсем различен. Щастието ще дойде точно от неочаквана сума пари, която ще спечелите с някое билетче или фиш. Не пропускайте да се възползвате от късмета си, защото парите, които съдбата ви е отредила, ще ви стигнат за мечтите, които имате. В работата ще сте спокойни и всичко ще ви върви като по вода. Ще дадете някои много добри идеи и предложения, които ще направят добро впечатление на ръководителя ви.

Риби

Щастието за вас през април е любов. Ще се влюбите лудо и безразсъдно. Ще ви се прийска да обиколите света с този човек и никога да не го пускате да си отиде. Ще усетите отново какво е да обичате силно, да чувствате страстно и да не можете да заспите от вълнение. Не се тревожете, трепетите ви не са напразно. Човекът, който ще застане до вас, ще бъде сериозен в намеренията си. Просто открийте дали си пасвате толкова добре, колкото ще изглежда в началото.