Здраве

Защо жените масово си лепят ленти фолио по челото? Изумителен лифтинг-ефект!

  27.03.2017 12:24             
Защо жените масово си лепят ленти фолио по челото? Изумителен лифтинг-ефект!

Техниките на алтернативната медицина са много популярни в наши дни. Използването им често води до положителни резултати. Съществува ефективен метод да се отървем от различни заболявания. Важното е, че неговото действие е насочено не само към това да се отървем от болката, но също така и към лечение на самото заболяване. Този метод е известен от дълго време и е тестван от много поколения. Т.нар. сребърни мостове са уникален терапевтичен метод, изобретен лечителката Ирина Василева.

За да ги направите, са ви необходими ленти от фолио - те са източник на ценни метали, които липсват в организма за доброто му здраве. Някои изследователи сравняват ефекта на този метод с този на медните гривни. Днес ще ви научим как да прилагате сребърните мостове.

Сребърни мостове

За да направите сребърен мост, вземете парче широка лепенка и го залепете върху лента от фолио широка 1 см и дълга 1,5 см, оставяйки 1 см свободно пространство отгоре и отдолу, както и 1,5 см отляво и отдясно. Приложете получената превръзка върху което и да е болно място и болката ще изчезне. Просто чудо!

Сребърните мостове се прилагат върху кожата по меридианите. Например при остеохондроза те минават по гръбначния стълб, ето защо там се прилагат и пластирите с фолио. Върху крайниците сребърните мостове са залепват успоредно на дългите тръбни кости. За да се засили действието им, отляво и отдясно на главния мост трябва да прикачвате още две.

Дядо винаги използваше този метод при болки в сърцето. Просто залепете пластира с фолио към тази област на гърдите и болката си отива. Също така, сребърни мостове могат да се използват при бронхит, заболявания на черния дроб, миозит и други заболявания на вътрешните органи.

Широко приложение имат сребърните мостове за ускоряване заздравяването на белези. За заличаването на хоризонтални и наклонени белези се наслагват малки мостове. Ако раната е дълга, ще са нужни няколко парчета, които се припокриват на интервал от 2-4 см. Сребърните мостове се сменят на всеки три дни. Също така, лентите от фолио са отлична алтернатива на ботокс-инжекциите. Преди да си легнете, залепете сребърни мостове по челото или около бръчиците "пачи крак" около очите. След 2 седмици приложение дълбоките бръчки са видимо изгладени.

Разбира се, ако имате някакви здравословни проблеми, консултирайте се с вашия лекар. Започнете лечение само, ако знаете точно вашата диагноза, така че да не се нараните, лекувайки се самостоятелно.