Лайфстайл

Кои са трите зодии, които са ненаситни в секса

  26.03.2017 07:56             
Кои са трите зодии, които са ненаситни в секса

Девите са педанти, Рибите владеят скритата меланхолия, Раците са объркани домошари, Везните не знаят какво искат, но го искат веднага, а Лъвовете са убедени, че слънцето е създадено да огрява само тях. Има обаче три зодии, които не биха оцелели дълго без секс. За тях той е необходим точно толкова, колкото и храната и няма особено значение дали е гарниран с любов, или не. И ако се чудите кои са тези три похотливи зодии, то това са Скорпион, Овен и Водолей, разказва Edna.bg.

За Скорпиона ще е най-добре сексът да е таен! Да се скрием на някоe тъмно място, да запалим червена свещ и да се надяваме, че помещението е звукоизолирано. Най-сигурният начин да разкарате от живота си един Скорпион е да му откажете секс или пък да му забравите нещо в секса. Това само ще разпали още повече сексуалното му желание, което в един момент ще граничи с агресия. Любовта е болка, ще ви кажат те, а за тях любовта минава само и единствено през секса. Мислете му.

Овенът е доста сходен на Скорпиона по отношение на сексуалния темперамент. За представителите на тази зодия сексът трябва да е като сутрешното кафе и всичко останало – горещ и набързо, без усложнения, захар и гушкане. Всичко в живота им трябва да е като енергийна напитка – гръмко, ярко, с балончета и да дава енергия, която се изпарява толкова бързо, колкото се е появила. И после идва търсенето на нова доза, разбира се.

Водолеите са единствените спокойни от останалите двама похотливи знака. Те могат да се наслаждават истински на секса в продължение на цяла вечер, даже дни. Те биха искали да са влюбени в партньора, но дори и да не са, не им пречи да правят секс с него. Ако са необвързани, то щастливо се разхождат из полята на сексуалните възможности и всичко, което има значение са оргазмите с новите партньори.