Лайфстайл

Месецът, в който сте се родили разкрива какви ще сте в леглото

  25.03.2017 09:12             
Месецът, в който сте се родили разкрива какви ще сте в леглото

Месецът, в който сме родени може да разкрие много за нашето здравословно състояние, навици, силни и слаби страни. Оказва се, за това колко и дали сме страстни в секса, рожденият месец също има значение. А вашият кой е?

Януари

Ако сте родени през месец януари, сексуалният ви живот може да е доста извратен в по-голямата си част. Вие сте много упорити и настоятелни, когато сте влюбени, не се отказвате лесно от обекта на вашето желание. Обичате разнообразието в секса и за вас определено не съществуват табута. Достатъчно убедителни сте и с лекота успявате да вкарате във вашата игра и половинката. На моменти по-трудно се отпускате, но ако любимият човек ви предразположи, разкривате вашите сексуални желания.

Февруари

Родените през втория месец от годината определено имат приключенски сексуален живот. Вие сте изключително страстни, когато сте силно емоционално свързани с партньора. В останалите случаи сте дистанцирани, но не по-малко авантюристи в спалнята. Имате много сексуални фетиши и не се притеснявате да споделяте за тях пред половинката.

Март

Родените през март могат да прекарат цял ден в леглото с половинката. Те са духовни личности и винаги се стремят да установят специална връзка с партньора си. Удивително е как по много и различни начини успяват да постигнат интимност.

Април

За родените през април е много важно да се докажат като добри любовници. И определено партньорите ви оставят силно впечатлени от вашето сексуално представяне. Започвате една връзка силно, било то и само сексуална, но много бързо губите интерес. Когато влечението ви вече не е така интензивно почти е невъзможно някой да събуди интерес във вас.

Май

Вие сте сексмашина! Винаги оставяте специално впечатление в партньорите си. Сексът за вас се случва толкова естествено, но винаги е необходима предварителна подготовка, романтична обстановка, за да се чувствате приятно. Внимателно подбирате своите партньори и не всеки може да се пъхне под завивките ви.

Юни

Родените през юни са експериментатори в секса. Обичате да пробвате нови секс пози, с повече интензитет в леглото, телефонен секс, а понякога мислите да го направите на някое обществено място. Харесвате мръсните приказки и обичате пошляпването по дупето.

Юли

Ако сте родени през месец юли, то сексуалният ви живот е доста задоволителен. Стремите се към създаването на емоционална връзка с партньора си, особено по време на секс и сте изключително лоялни. Харесва ви да виждате, че той или тя са удовлетворени от времето прекарано с вас в спалнята. Готови сте да дадете много, но искате и да получите не по-малко удоволствие.

Август

Ако сте родени през месец август, сексуалният ви живот може да бъде объркан на моменти. Или сте много щедри в секса, или големи егоисти. Не обичате да ви казват какво да правите, но бихте се разочаровали, ако партньорът не иска да пробвате това, което на вас ви харесва. Секс играчките са едни от любимите ви аксесоари в спалнята.

Септември

Страстни и романтични в секса са родените през месец септември. Може да пробвате нови и непознати за вас неща, само ако сте свързани емоционално с партньора си. Галантни сте, не претупвате нещата и искате той или тя да останат максимално доволни.

Октомври

Родените през октомври определено не бързат в съблазняването и изпипват всеки детайл. Сексът с вас е повече от приятен. Той е продължителен, без излишни рискове, с вълнуваща секс игра. За вас романтиката е в основата на вълнуващото изживяване.

Ноември

Страстни и ненаситни са родените през ноември. В младежките си години трудно успяват да останат моногамни. Обичате да проявявате собственичество към любовниците си. Готови сте да пробвате нови неща в секса, а някои от вас нямат против в спалнята да са повече от двама.

Декември

Декемврийците може би са едни от най-креативните в секса. Секс ролеви игри, разнообразие в любовната игра, отпускащи масажи… Изживяване, което трудно се забравя. Готови сте на всичко, за да ви бъде забавно и приятно в леглото, но не само на вас, а и на партньора ви.

Източник: specialna.bg.