Събития

И врачанските пътни полицаи са с нови коли

  23.03.2017 18:56             
 И врачанските пътни полицаи са с нови коли

Служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов връчи ключовете на 7 нови автомобила,които ще бъдат ползвани от служители на ОД на МВР Враца. Автомобилите са напълно оборудвани за работа на служителите от „Пътна полиция”.

Преди да връчи ключовете, министър Узунов поздрави полицейските служители и сподели, че новите коли са само част от оборудването, което държавата осигурява за нуждите на пътния контрол.

Министърът използва посещението си и проведe кратко работно съвещание в областната дирекция, за да обсъди мерките, които са предвидени за провеждане на честни и демократични избори на територията на Врачанска област.

Областният управител на Враца Момчил Младенов,  шефа на областната дирекция на МВР във Враца Димитър Газибарски и окръжния прокурор  Десислав Начков посрещнаха вътрешния министър.     

„Вярвам, че новите придобивки ще повишат качеството на работа и ще повишат самочувствието на нашите служители. Уверен съм, че ще продължим да работим отговорно и професионално, за да получим заслужено доверие и уважение на хората от региона.“,каза директорът на ОД на МВР Димитър Газибарски.