Лайфстайл

Дали не беше правилният човек? 9 знака, че го изпуснахте

  20.03.2017 07:19             
Дали не беше правилният човек? 9 знака, че го изпуснахте

Разделите никога не са лесно нещо, още по-малко, ако сте били с този човек по-дълго време. Независимо каква е причината да се разделите, неминуемо ще имате период, в който ще си мислите дали не направихте грешка и дали да не се съберете. Има знаци обаче, които могат да ви подскажат повече - дали не сте изпуснали правилния за вас човек. Ето кои са те:

1. Въпреки че знаете, че е твърде късно, ви се иска да не е така

Може би дори не смеете да го признаете пред себе си, но искате да се съберете с този човек. Какво по-голямо доказателство за това, че наистина сте направили грешка?

2. Ако този човек има нужда от вас, вие ще зарежете всичко и ще му помогнете

Подобно поведение от ваша страна показва още колко много ви е грижа за бившия ви партньор. Все пак вие поставяте всичко в настоящето след него, който е останал в миналото.

3. Вашият живот не е станал по-добър, след като сте се разделили с този човек

Разбира се, всеки от нас има красиви спомени от миналото си. Едни от най-запомнящите се спомени са именно с участието на други хора и най-вече с любимите ни хора. Ако най-добрите спомени, които имате в живота си, са с даден човек, това може би оправдава вашите страхове.

4. Все още чакате да срещнете някой мъж, който да ви впечатли повече

Всеки сравнява новия човек в живота си с този преди него или този, който до този момент стои най-високо в личната му класация. Ако вече е минало дълго време от раздялата ви с даден човек и вие все още не можете да харесате друг, това определено не говори добре за вас.

5. С него сте правили най-страхотния секс в живота си

Може би техниката му е била много добра или просто химията помежду ви е била огромна и супер интензивна. Всъщност и двете неща могат да бъдат верни, тъй като сексът може да бъде животински и романтичен в същото време. Каквато и да е причината да харесвате толкова секса с даден човек, това никак не е добре, ако искате да продължите живота си без него.

6. Всеки път, когато се сетите за него, на лицето ви има усмивка, последвана от прикрито чувство на тъга

Когато човек се усмихва, това означава, че той е щастлив. Тоест въпросният човек е олицетворение на щастие във вашия живот, което вие сте оставили да си тръгне. Чувството на тъга след това идва именно заради факта, че сега не сте с този човек.

7. Този човек е повлиял много на личността, която сте в момента

Някои хора идват в живота ни и оставят тайна следа в него. Някои хора имат толкова силно влияние, че чак е плашещо. Ако смятате, че някои от нещата, които правите, говорите, мислите и т. н. са повлияни от въпросен човек, значи той определено не е случаен за вас.

8. Вие продължавате да мислите за него всеки ден

Може би не буквално всеки ден от седмицата, тъй като това би било мания. Но, ако много често се сещате за бившия си партньор, това определено не е добре. За да мислите толкова за него, значи това е човек, който е оказал голямо влияние върху вашия живот.

9. Не сте обичали никой друг толкова много и искрено, дори да сте обичали отново

Човек никога не може да обича всичките си партньори по един и същи начин. Много хора имат големия късмет да се влюбват повече пъти в живота си, но всеки път в малко по-различни нюанси.

Всъщност може да се каже, че любовта има по-силен ефект от наркотиците. Когато човек е влюбен, в тялото му се отделят хормони на щастието – каквото влияние имат и синтетичните наркотици. Човек се пристрастява към усещането, както към дрогата, най-хубавата любов винаги е най-запомняща се. И човек винаги търси нещо, което да бъде на същото ниво или дори по-високо.