Свят

3 известни жени споделят за първия си път

  20.03.2017 06:49             
3 известни жени споделят за първия си път

Първият секс, както всяко първо нещо, крие доста неизвестни и дори може да ни остави неприятни спомени. Вижте какво споделят 3 известни дами за начина, по който са изгубили девствеността си.

Джесика Алба

"Не съм излизала сериозно с момчета, докато не навърших 18, когато срещнах бившия си годеник Майкъл Уедърли... Нещата просто не се получиха между нас. Бях толкова млада, 18, когато започнах да излизам с него. Бях девствена. Знаех, че искам да съм влюбена в първия човек, с когото ще правя секс, тъй като повечето хората, които познавам, след това преживяване са се чувствали ужасно. Затова исках да бъда много внимателна, да бъда сигурна, че той ще бъде влюбен в мен и няма след това да ме зареже", каза звездата преди време за сп. Cosmopolitan.

Клоуи Кардашиян

"Не е забавно да изгубиш девствеността си. Странно е и е плашещо, боли и не знаеш какво да правиш. Бях на 15, а той беше по-голям от мен и не беше девствен. Не помня да ме е боляло, но се сещам, че просто исках всичко да приключи по-бързо."

Лейди Гага

"Като жена, не се наслаждаваш на секса до средата на 20-те ти години. Когато си на 17, не знаеш какво точно се случва отдолу и как трябва да действаш, затова дори не се опитваш. Смятам, че децата правят секс прекалено млади."

Blitz.bg