Свят

Братя близнаци се влюбиха в сестри близначки и още на сватбата започнаха да ги бъркат (ВИДЕО)

  14.03.2017 06:53             
Братя близнаци се влюбиха в сестри близначки и още на сватбата започнаха да ги бъркат (ВИДЕО)

Тази невероятна история се случва в град Актау в Казахстан. Веднъж младият Жолдасбек видял в магазин симпатичната девойка Асил и на шега я попитал дали няма случайно сестра близначка за неговия блат близнак. Отговорът отначало поразил него, а след това и цялата мрежа. Така се запознали двамата братя близнаци Жолдасбек и Торебек Толепбергенул и двете сестри близначки Асил и Айм Биназарови, пишат изданията в страната. Скоро влюбените вдигнали голяма сватба за четиримата. Гостите се шегували, че всичко им се раздвоявало. Булките били в еднакви рокли и еднакъв грим. Даже техните младоженци си признали, че се обърквали, защото не можели да различават своите жени.

Но тук не завършва нереалната еднаквост на двете двойки близнаци. И двамата братя са квалифицирани ветеринари, а сестрите учат за педагози. Родило им се и по едно дете.

Момичетата срого се придържат към традициите. В къщи сестрите ходят в национални костюми. Да разпознават жените си близначки и до сега за братята не е лесно, понякога им се налага да ги питат за имената им.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВИДЕО в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/unikalno-bratya-bliznatsi-se-vlyubikha-v-sestri-bliznachki-i-oshche-na-svatbata-zapochnakha-da-gi-brkat-video_news495657.htmll