Лайфстайл

Край на приказката и фалша! Фики развали годежа с Гюлджан

  05.03.2017 14:35             
Край на приказката и фалша! Фики развали годежа с Гюлджан

Преслава и Теди Александрова могат да си отдъхнат - любовникът им Фики развали годежа си. Синът на Тони Стораро на бърза ръка се отрече от предложението за брак, което отправи към туркинята Гюлджан, съобщава HotArena. Преслава и Теди Александрова могат да си отдъхнат - любовникът им Фики развали годежа си. Синът на Тони Стораро на бърза ръка се отрече от предложението за брак, което отправи към туркинята Гюлджан, пише "Уикенд". Само преди няколко седмици певецът падна на колене пред избраницата си, поднесе й златен пръстен и издекламира: „Ще се омъжиш ли за мен?”. На събитието присъства цялата му рода и всички аплодираха и викаха „Браво!”. Сега обаче се оказва, че овациите всъщност са били напразни.

„Беше просто романтичен подарък, а не предложение за брак. И това ще стане, но на по-късен етап”,шикалкави от няколко дни Фики. На него явно хич не му пука колко разочарована се чувстваГюлджан от отмятането му. Младата туркиня вероятно вече се е виждала в мислите си с бяла булчинска премяна… С Гюлджан Стораро-син се запознал преди три години в Брюксел. Фики бил на участие с Галенав столицата на ЕС, а симпатичната брюнетка гледала концерта от публиката.

„Само като я видях, си казах, че това ще е моята жена. По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото”, разправял е Фики. Девойката, с която изпълнителят на „Издислав” развали годежа си, е само на 20 години. Тя е родом от Търговище, а в Брюксел се преместила със семейството си преди петилетка. В Белгия Гюлджан успяла да завърши колеж - специалност маркетинг, а в момента работи в козметична компания. Освен български и турски език, тя говори свободно и английски и фламандски. Не е ясно дали Фики се е отрекъл от предложението си за брак заради Преслава. Факт е обаче, че добричлийката е голямата му любов. Макар завоалирано и индиректно, самият той е признавал, че с колежката му са изпитали заедно страст и привличане, каквито има само в романтичните филми.

Blitz.bg