Избори

Явор Хайтов: В 43-о Народно събрание ме наричаха "врачанския депутат"

  25.02.2017 11:32             
Явор Хайтов: В 43-о Народно събрание ме наричаха \

Уважаеми жители на Врачанска област,

В 43-ото Народно събрание бях известен като "врачанския депутат". Така се обръщаха към мен много колеги и политически опоненти от други парламентарни групи. Истината е, че съм кандидатствал за народен представител на 3 избора, само и единствено от Врачанска област.

Днес заставам отново пред Вас и кандидатствам за Вашето доверие за член на парламента отново от моя, от Врачанския район. Малко са хората, които могат да се похвалят, че са се явявали на парламентарни избори само от един район. Защото много хора имат мечти, много хора искат да станат народни представители и да бъдат част от българския парламент. И аз имам такава надежда, но при мен има едно "но".

Аз искам да стана народен представител, само ако съм избран от Врачански избирателен район!

Затова протягам ръка и искам отново Вашето доверие - да извървим заедно пътя в предизборната битка, да получа доверието Ви и да продължа да отстоявам не само обикновени политически тези и послания, но и желанието ми за развитието на нашия край и регион.

Зная, че не съм сам. Зная, че ще получа много поздравления и подкрепа, но съм изключително радостен, че имам възможността в тази предизборна кампания да бъда рамо до рамо с един добър стопанин на нашата област - г-жа Ирина Иванова, отявлен демократ и радетел за доброто на Врачанска област. Щастлив съм да бъда в една листа с млади хора и личности с интересни биографии, творци, инженери, земеделски производители. Всички ние имаме нещо много общо - ние сме от 10-те общини на Врачанска област! И като такива имаме куража и смелостта да поискаме Вашата подкрепа.

Зная, че кампанията няма да бъде лесна. Може би ще има обиди и атаки. Може някой да ме упрекне, че не съм бил достатъчно компетентен, че не съм бил достатъчно настоятелен. Но никой не може да каже, че съм бил пасивен и че не съм отстоявал и представлявал всички жители на Врачанска област и на Северозападна България.

Вярвам на колегите, които приеха да бъдем заедно в листата на Реформаторски блок - Глас народен. Разчитам и на хилядите мои приятели и познати, на земеделците - хора, които се занимават пряко със земеделие и не забравят оставените послания от Александър Стамболийски, Никола Петков и Анастасия Мозер - отявлени демократи, борци за свобода и за доброто на страната ни.

Вярвам, че ще бъдем заедно в предизборната борба и ще продължим да се гледаме честно и открито в очите, защото съм сигурен, че ще получим Вашата подкрепа.

Ние сме коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" и Земеделски народен съюз" и сме №21 в интегралната бюлетина.

Защото битката за Северозапада продължава!

 

Явор Хайтов, кандидат за народен представител от Врачански избирателен район, издигнат от коалиция "Реформаторски блок - Глас народен"

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ