Здраве

Дами! Тези храни направо "ще взривят" бюста ви

  24.02.2017 07:27             
Дами! Тези храни направо \

За съжаление, не всяка дама може да се похвали с голям и добре оформен бюст. Това може да съсипе самочувствието на всяка жена, съобщава сайтът sexnovini. Не бива да се притесняваме от това, което имаме. Всеки човек е уникален и красив по своя единствен начин. За онези от дами, които смятат, че по-големите гърди, ще им върнат увереността, има и друг метод освен хирургически. За да се случи това, жената трябва да се сдобие с по–голямо количество естроген – женски полов хормон, отговорен за превръщането на малкото момиче в жена, и оттам за поява на менструален цикъл, уголемяване на гърдите и други. След пубертета нивата на естроген намаляват, така че гърдите не променят повече своя размер, разбира се, ако не се наддаде на килограми, което със сигурност е нежелан метод.

Много билки, плодове и зеленчуци съдържат естествен естроген (фитоестроген ), който може да Ви помогне да се сдобиете с по–големи гърди. Тези хормони се наричат фитохормони и можем да ги открием в лененото семе, соята и дори в тофу (соево сирене).
Но не бива да прекалявате с естрогена, защото може да доведе до нежелани реакции. Високите нива на естроген повишават риска и от развитие на злокачествени заболявания на гърдата, образуване на миоми (доброкачествено образование на матката), кисти на яйчниците и други.

Най–лесният и безвреден начин за да уголемите бюста си е консумацията на храни, богато на фитоестрогени:

– За любителите на зеленчуци, яжте повече броколи, карфиол, краставици, домати, спанак, чесън, яйца, патладжани, моркови, цвекло и други.
– За любителите на плодове, яжте ягоди, боровинки, круши, череши, грейпфрут, мандарина, киви, папая, ябълка и други.
– За любителите на пълнозърнести храни, яжте , бобови култури и други.
А към храните, които намаляват стойностите на естроген, спадат зелето, горските плодове, смокините, гроздето, пъпешите, както и белият ориз, елдата, бялото брашно.