Лайфстайл

Списък с най-абсурдните извинения, които мъжете използват

  22.02.2017 14:37             
Списък с най-абсурдните извинения, които мъжете използват

Направихме списък с най-абсурдните извинения, които някои може да ти пробута... в случай, че се чудиш дали такива ситуации не се случват само на теб. (Не, всяка жена е чувала поне една от следващите реплики. От Cosmo започваме да мислим, че мъжете членуват в таен клуб, където им раздават тези извинения на брошури. Няма друго обяснение.) Със сигурност не бихме искали да видим гаджето си облечено с това бельо!Със сигурност не бихме искали да видим гаджето си облечено с това бельо!Със сигурност не бихме искали да видим гаджето си облечено с това бельо!Със сигурност не бихме искали да видим гаджето си облечено с това бельо!
1. „Може би скоро трябва да се замислим дали да не станем официално двойка“.

А докато това не стане, аз и ти имаме свобода да се срещаме и спим с който друг ни падне.

2. „Страхувам се колко добре вървят нещата“.

Това е често срещано извинение, когато даден мъж не иска да се обвързва или да се среща повече с теб. Точно така. Ти си то-о-лкова страхотно гадже. Даже прекалено страхотно. Толкова велико и невероятно гадже, че на него му се наложи да се премести в друг град и да се ожени, за да не мисли за теб и твоята страхотност, която толкова боли, че чак усеща физически рани по тялото си. Дрън-дрън.

3. „Времето не е подходящо“.

Сърцето му е неуловимо, а не времето неподходящо.
Да, това е справедливо оправдание. Януари е лош месец за започване на връзка, но виж през март нещата стоят другояче. Сигурно!

4. „Искам да бъда с теб, но...“

Буквално всяка друга дума, която може да запълни многоточието трябва да е придружена от мелодия на цигулки, защото само това подхожда за саундтрак на каквато и глупост да изрече той. Ако искаше да е с теб, щеше. Точка. Ти никога не би казала „Искам да спечеля един милион долара, но...“, защото НАИСТИНА искаш да ги спечелиш и няма „но“.

5. „Искам нещата между нас да останат каквито са в момента“.

Или иначе казано, той ти казва някаква неясна причина, защото той самият не знае какво точно иска да се случи между вас двамата.

6. „Нямам време да ти дам вниманието, което заслужаваш“.

От глупаво, по-глупаво. Репликата върви ръка за ръка с „Заслужаваш някой, който те обича по начина, по който заслужаваш“ (което е истинско извинение, което една от жените в нашия екип е получавала, вярваш или не).

7. „Не съм готов за връзка в момента“.

Превод: „Не искам да съм във връзка с теб, нито сега, нито никога. Може би имам проблем с привързването, а може би не те харесвам достатъчно, не мога да преценя“.


8. „Искаш ли да дойдеш у нас да гледаме филм“?

Вместо да те кани на кафе, той те вика у тях. Позната история...
Какво иска да ти каже? Според нас, че е прекалено мързелив, за да те заведе на нормална среща на някое хубаво място. Иска да си спечели секс с нула усилия, това е истината.

9. Не ти пише, но винаги отговаря на съобщенията, които ти му пращаш.

В тази ситуация, предлагаме да спреш да му пишеш, за да го накараш да седи и да се чуди какво се случва. Може и да му дойде акъла в главата, кой знае.

10. „Ще бъда в бара с приятели към 11 вечерта. Трябва да наминеш“.

Отново ставаш жертва на баснословен мързеланко. Той вече си е направил уговорката, така че няма нужда да си мръдне пръста – ако се съгласиш да дойдеш – супер. Ако не се съгласиш – пак супер, той се напие с приятелите си.

11. Изказва се неясно дали ще се видите следващия уикенд.

И после сигурно си мисли, че когато ти пише събота вечерта, ти ще се втурнеш в обятията му, защото само си седяла и чакала да го чуеш. Мъжете наистина не са наясно в кой свят живеят и това е!

Източник: cosmopolitan.bg