Събития

ВИДЕО: Ексминистър води листата на ДПС, искат 2 мандата

  21.02.2017 14:44             
ВИДЕО: Ексминистър води листата  на ДПС, искат 2 мандата

Бившият финансов министър от кабинета Орешарски е първи в. листата на ДПС във Враца, която беше регистрирана днес в районната избирателна комисия. Това потвърди напълно прогнозата на „Конкурент“ от понеделник за разместване на пластовете в движението. Втори след Чобанов е досегашният депутат от партията Айхан Етем. Следват Юрий Кацарски, Касъм Касъмов, Николай Николов, Бранимир Бочев, Каролина Кьолер, Соня Тинчева, Цветомира Димова, Емил Радков, Йордан Димитров и Магдалена Линдова

„Това означава, че ДПС се бори за две места в следващия парламент“, каза областният лидер на партията Борислав Банчев, който поведе двамата кандидати към РИК.

„Идеята е да продължим нашата последователна политика в Северозапада, където по времето ми на финансов министър отпуснахме 17 000 000 лева по публичната инвестиционна програма“, каза Чобанов. Той припомни, че в последните 2 години като депутати с Етем са предложили специална програма за съживяване на региона, която не била приета от мнозинството.

„ДПС във Враца ще продължи да носи своята отговорност за региона и ще бъдем най-доброто представителство на врачани и хората от региона“, каза Айхан Етем.