Събития

Николина Кътовска става заместник-кмет в Роман

  20.02.2017 16:27             
Николина Кътовска става заместник-кмет в Роман

Бившият кмет на Мездра Николина Кътовска, много скоро ще стане заместник-кмет на съседната община Роман. Информацията на "Конкурент" беше потвърдена от градоначалника Валери Ролански.

Да, това е намерението ни. Госпожа Кътовска в момента е директор на дирекция в общинска администрация, която се занимава с ТСУ и европейски програми, но съвсем скоро тя ще стане заместник-кметв Роман, защото е опитна и подготвен кадър, който ще помогне на нашата администрация", заяви Ролански пред репортер на "Конкурент".

Николина Кътовска беше градоначалник на Мездра от края на март 2015 година до редовните избори през октомври с.г. Тя седна на мястото на дългогодишния кмет Иван Аспарухов, който стана заместник-министър в правителството на Бойко Борисов. На последните местни избори обаче Кътовска беше победена от настоящия градоначалник на железничарския град Генади Събков.

В момента Николина Кътовска е общински съветник в местния парламент на Мездра, но ако стане заместник-кмет в Роман ще трябва да напусне общинския съвет.