Спорт

Фамозни изпълнения на Локо – Бойчиновци, Валдемар пропуска 2 дузпи

  20.02.2017 14:12             
Фамозни изпълнения на Локо – Бойчиновци, Валдемар пропуска 2 дузпи

Вторият в „А” група на Врачанско - Локомотив /Мездра/ надви третия в Монтанско – Бойчиновци с 3:2. За домакините неофициален дебют направи бившият капитан на Ботев /Вр/ Илия Илиев, а в отбора за полусезона са картотекирани още двама майстори със солиден стаж в професионалния футбол Емил Борисов и Костадин Пилитов. Гостите с треньор Александър Александров-Вош започнаха по-добре мача и в 6-та мин. Мирослав Йорданов-Джудиста вкара за 0:1. Малко след това Валдемар Стоянов пропусна дузпа за „железничарите”, отсъдена за игра с ръка. В 11-та мин. Кристиян Радославов сюрпризира домакините и смълча феновете им с фамозно изпълнение на фаул, довело до 0:2. В 40-та мин. Борис Тончев показа на гостите, че и той е майстор на свободните удари, реализирайки за 1:2. В началото на втората част отново Валдемар Стоянов не бе точен от отсъдената втора дузпа. Слалом между няколко бранители на Тихомир Найденов-Бизнеса завърши с бомбен шут за 2:2. Илия Илиев донесе победата на Локо с мощен удар под гредата за крайното 3:2 от границата на пеналта в 66-та мин.

За победителите играха: Кристиян Тончев, Камен Каменов, Ивайло Димитров, Тихомир Найденов, Мартин Монов, Пламен Йорданов, Николай Генов, Илия Илиев, Валдемар Стоянов, Борис Тончев /к/ и Марио Иванов /Преслав Петков, Марио Велинов, Иво Василев/.

От щаба на Бойчиновци изразиха задоволство от качествената проверка, но се оплакаха от някои съдийски решения в тяхна вреда, включително за отменения втори гол на Радославов.