Спорт

10 от Миньор Кипровец играха контрола в София

  20.02.2017 14:02             
10 от Миньор Кипровец играха контрола в София

Миньор Кипровец гостува в София на отбора на БМ Спорт за контролна среща. Въпреки стабилната организация от страна на ръководството на чипровския клуб, 4-5 души от състава проявиха несериозно отношение към отбора и футбола най-вече. В крайна сметка Миньор Кипровец пристигна в столицата с 10 човека и домакините от БМ Спорт предоставиха техен футболист, за да се попълни бройката в състава на гостите. Софиянци спечелиха с 5:2, но съперниците им се скъсаха да пропускат, като най-добрите в техните редици Кирил Беров и Цветан Альошев пропиляха по 2-3 чисти положения.

Въпреки поражението чипровчани показаха добра игра, но физическата умора натежа в края и по-свежите домакини с 3 контраатаки разпиляха и без това разредената отбрана на миньорци.

До София пътуваха: Самуил Славов, Кристиян Костадинов, Божидар Ангелов, Кирил Беров, Ники Сърновски, Михаел Младенов, Петър Петров, Цветан Альошев, Денис Димитров, Кристиян Атанасов, Росен Иванов /Анатоли Миланов/.

Ръководството на Миньор Кипровец и треньорът Анатоли Миланов ще имат разговор по повод несериозното отношение на част от футболистите.

„Отборът ни не търси резултати в контролите. Важното е, че всички, които играха, са без контузии“, казаха от щаба на чипровчани.