Събития

ВИДЕО: „Конкурент“ отново позна: Петя Аврамова води листата на ГЕРБ във Враца

  20.02.2017 10:21             
ВИДЕО: „Конкурент“ отново позна: Петя Аврамова води листата на ГЕРБ във Враца

Областният лидер на ГЕРБ във Враца и народен представител в последните два парламента Петя Аврамова е водач на листата на партията. Кандидатите се регистрираха към 10 часа в РИК – Враца. С това на практика се сложи край на интригата около първото място в списъка от претенденти. Сайтът konkurent.bg прогнозира, че инж. Аврамова ще поведе герберите на изборите още на 18 февруари.

„Регистрирахме балансирана листа. В нея има опитни хора от всички сфери на обществено-икономическия живот. В листата са включени инеженери, лекари, икономисти и юристи. Даваме шанс и на младите хора, които са новото в политиката и нашето бъдеще. Регистрирахме се с входящ номер шест и се надявам да бъдем отличниците на тези избори. Ще работим за победа с толерантна кампания. Предстои да представим програмата на ПП ГЕРБ, която е реално изпълнима и е гарант за развитието на България”, каза инж. Петя Аврамова.

На втора позиция е досегашният депутат Красен Кръстев – икономист, а следващите позиции се заемат от Найден Найденов – доктор-инженер, стоматолога д-р Ивайло Тодоров, а заместник-областният управител Мирослав Комитски е пети /очаква се скоро и той да напусне администрацията на губернатора/. Шеста е икономистката Валя Берчева, седми д-р Цезар Пенчев, осми юристът Иван Иванов, а девети Иван Динков. Между 10-а и 12-о място са подредени съответно икономистът Станислав Попов, филологът Тодор Иванов и икономистът Миглена Василева.

Очаква се във вторник на нарочна пресконференция да бъде представена цялата листа на ГЕРБ.