Свят

Вижте как реагира приятелката на този романтичен мъж, след като той й предложи брак сред тълпа от непознати (СНИМКИ/ВИДЕО)

  20.02.2017 07:00             
Вижте как реагира приятелката на този романтичен мъж, след като той й предложи брак сред тълпа от непознати (СНИМКИ/ВИДЕО)

Романтичните жестове сред тълпа от непознати се оказва, че са нещо доста рисково, пише "Дейли Мейл". Мъж бе заснет как предлага брак на приятелката си в заведение за бързо хранене в Бразилия, докато цигулар прави серенада за нея.Но в крайна сметка той не получи реакцията, за която се бе надявал - любимата му поклати неодобрително глава и се отдалечи. Във видеото се вижда как цигуларят се появява и се насочва към жената, свирейки романтична мелодия. Влюбеният се появява с голям букет цветя и пръстен. След това той пада на колене и предлага брак на приятелката си пред многото хора, които са в заведението.

Неочаквано, обаче, жената показва, че не е впечатлена от случилото се. Тя казва нещо гневно на романтичния й приятел преди да напусне бързо заведението заедно с приятелката си.

Цигуларят, явно не знаейки какво да направи в случая, продължава да свири на инструмента си, а клиентите от своя страна пък състрадателно аплодират натъжения бразилец.


Един от очевидците се опитва да успокои мъжа, преживял неуспешното предложение за брак, преди той да си тръгне съкрушен. 

ВИДЕО: http://www.blitz.bg/svyat/vizhte-kak-reagira-priyatelkata-na-tozi-romantichen-mzh-sled-kato-toy-y-predlozhi-brak-sred-tlpa-ot-nepoznati-snimkivideo_news489587.html

Превод и редакция: БЛИЦ