Крими

Вижте кой е заловеният с оръжие телефонен измамник във Враца

  19.02.2017 14:25             
Вижте кой е заловеният с оръжие телефонен измамник във Враца

Полицията във Враца задържа в петък телефонен измамник, опитал се по позната вече схема да измъкне голяма сума пари от млада жена от града. Ударът е поредното доказателство за професионализма на ченгетата от полицейското управление, чийто шеф е Георги Митов. През последните месеци в града под Околчица са спипани четирима, опитали да лъжат и грабят пари от врачани.

Задържаният измамник е 48-годишният Ивайло Веселинов Иванов от София, научи от отлично осведомен източник "Конкурент". Той е задържан около 11 часа в петък в района на езиковата гимназия в града след ювелирно проведена акция на полицаите, начело на която бил Георги Митов. При обиск у измамника са намерени и иззети найлонов плик с пари и накити, пистолет ТТ 7.62 калибър с патрон в цевта и още 35 боеприсата за него, сигнален пистолет, преправен за стрелба с бойни патрони, 2 мобилни телефона и 7 СИМ-карти към различни мобилни оператори, нервнопаралитичен спрей.

Ивайло Иванов е задържан в ареста на полицейското управление във Враца. Срещу него е образувано досъдебно производство. При направената допълнителна проверка е установено, че софиянецът е съпричастен към измами в Солун, Гърция и столицата.

Цялата история четете в днешния в. „Конкурент“