Лайфстайл

Миро има огромни проблеми, ето какво крие!

  19.02.2017 13:10             
Миро има огромни проблеми, ето какво крие!

Поп звездата Миро може да изглежда почти божи човек, но побеснее ли, по—добре да не сте около него. Самият изпълнител признава, че има сериозни проблеми с гнева, пише hotarena.net. „Имам сериозен проблем с гнева. Пада ми червена пелена пред очите и не мога да се укротя“, разказва за тези моменти в живота си звездата.

Набожният изпълнител обаче не прибягва до божието слово или други подобни техники, за да се успокои, а до най-изпитаното средство—алкохола. Миро удря поне по няколко чашки, преди да се вземе в ръце и да измисли как да се справи с проблемите си.

„Аз съм интроверт—обичам да се изолирам. На сцената това е невъзможно, но в живота съм затворен”, признава звездата.

Затова и Миро се старае да поддържа малък, но верен кръг от приятели. Именно на тях се обажда в трудни моменти.

Внимателно подбраните приятели не са единственото, на което Миро държи. Певецът е също толкова грижлив и по отношение на семейството и близките си.

Както и на парите. В годините се е научил, че високите хонорари не са най-важното. И вместо да се заобикаля с ненужни предмети, предпочита да инвестира в семейството и хубавите емоции.


За мен парите не са никаква ценност. Не живея на кредит. Това го правят хора, които надвишават възможностите си. Аз не си купувам големи телевизори, даже дрехите ми ги подаряват“, споделя своето кредо Миро.

При все това изпълнителят дава мило и драго за любимата си Ели. Двамата в момента живеят между София и Лондон, където тя управлява ресторанта си.

Но признават, че вече им дотежава и мислят за промяна. „Толкова ми е красива и естествена. Тя е моето момиче, нищо че вече сме на по 40 години.

Тя не носи грим и на сватбата ни за пръв път обу обувки с токчета“, не крие въодушевлението си към Ели певецът.

Но колкото и да се обичат двамата, Миро е твърдо против идеята да заживеят в чужбина. Певецът признава, че е домошар по сърце и колкото и да харесва пътешествията, държи винаги да се връща у дома—в България.