Крими

Турчин размаза БМВ на кръговото край Враца /СНИМКИ/

  18.02.2017 10:24             
Турчин размаза БМВ на кръговото край Враца /СНИМКИ/

Турски шофьор е приет във врачанската болница, след като в малките часове на днешния ден е направил зрелищна каскада на кръстовището с кръгово движение на обходния път край Враца, видя екип на „Конкурент“.

От МБАЛ „Христо Ботев“ потвърдиха, че чужденецът е под наблюдение, без да уточняват колко сериозни са нараняванията след катастрофата.

Инцидентът е поредния, който става на кръговото, коментираха шофьори. Турчинът, който е навлязъл в пътното съоръжение с по-висока скорост откъм Монтана и се е движел към София, е влетял в канавката. Вследствие на удара са се отворили предпазните съоръжения, което го е спасило от по-тежки наранявания.

Това не е единственият инцидент, който се случи във Враца в нощта на петък. „Фолксваген Голф“ 3 помете таксиметров автомобил от фирма „Ичо Транс“, след като шофьорката на немското возило не спряла на знак „стоп“. Инцидентът стана на кръстовището между натоварения бул. „Васил Кънчов“, по който се движела жълтата кола, и трасето, което минава край езиковата гимназия.

За щастие нараняванията по двамата водачи на се сериозни за сметка на потрошките по двете возила.