Крими

Отвлечена врачанка се спасява със спрей /ОБНОВЕНА/

  16.02.2017 10:39             
Отвлечена врачанка се спасява със спрей /ОБНОВЕНА/

27-годишна жена от Враца е била отвлечена от неизвестни мъже с автомобил. Йоана Е. успяла да надвие похитителите си с лютив спрей и те я изхвърлили от колата. После подала сигнал на 112, казаха от полицията.

Отвличането е станало в нощта срещу 15 февруари. По неизвестни причини Йоана тръгнала пеш от Вършец към дома си във Враца към 2 часа след полунощ. Малко след като напуснала курорта , я пресрещнал автомобил. Момичето не помни марката и модела, но съобщила , че цветът бил винен. Пред криминалистите Йоана разказала, че от колата излязъл мъж, който я натикал вътре. Там имало още двама. Тримата заплашили момичето в нож, принуждавали я да пие алкохол и искали да правят секс с нея. Тя обаче успяла да измъкне от чантата си спрея. Насочила го срещу тримата мъже  и ги напръскала в лицата. Тогава я изхвърлили от колата.

Около 4,30 часа Йоана се обдила на 112. На мястото пристигнала полиция и я прибрала. Доста дълго полицаите чакали младата жена да изтрезнее и да им разкаже какво е станало.

Според разказа й тя празнувала Свети Валентин във Вършец с гаджето си и негови приятели. Около 2 часа след полунощ решила да се прибира и тръгнала пеш, с надеждата да успее да стигне до Враца на стоп. Тогава била похитена.

Полицията разследва случая и издирва винения автомобил с тримата мъже.