Лайфстайл

Плеймейтка без силикон става хостеса при бивша депутатка!

  16.02.2017 08:13             
Плеймейтка без силикон става хостеса при бивша депутатка!

Плеймейтка без силикон става хостеса. И то не къде да е, а в ресторанта на ексдепутатката Петя Раева, пише "Телеграф"

Красивата Петя Димитрова е сред най-актуалните участнички в конкурса тази година. И най-атрактивната. Тя спечели журито с факта, че няма никакви подобрения по себе си, макар и да не успя да се пребори за титлата.

21-годишната красавица обаче успя да се уреди с доста добро предложение за работа — ще работи като хостеса, която посреща и настанява гостите в заведение в столицата.

То се е превърнало в едно от най-посещаваните места в София и е любимо на депутати и бизнесмени. А собственик на луксозния клуб не е друга, а бившата депутатка Петя Раева.

Менюто също е изготвено по нейна препоръка, тъй като дамата е специалист и по здравословно хранене. А много известни личности от политиката, бизнеса и музиката отслабнаха благодарение на нея.

Раева бе специален гост на финала на мис Плеймейт и хареса Петя Димитрова, на която предложи оферта. За разлика от останалите момичета, които получили вкупом предложение за екзотични танцьорки в столичен чалга клуб, Петя решила, че не иска да се занимава с това.

Тя избрала да стане част от екипа на депутатката и се надява да се издигне с времето.

Чаровницата, освен това не разчита само на визия, но и на ум. Има завършено образование по икономика от УНСС, а също и сериозна връзка.

В конкурса решила да се появи, не защото си търси богато гадже, или начин да спечели лесни пари, а защото смята, че може да й помогне в професионален план.