Спорт

Ясен е треньорът на най-малките от Ботев

  15.02.2017 16:09             
Ясен е треньорът на най-малките от Ботев

Пламен Йорданов ще води формациите на Ботев /Вр/ през пролетния дял на първенствата по „Футбол 7“ на Враца и Монтана, съобщиха от клубната управа. През есента той бе помощник на Ивайло Димитров, който вече е част от треньорския щаб на мъжете.

„Нашето желание бе Димитров да продължи да е наставник на родените през 2006 г. и 2007 година. Ангажиментите с мъжете обаче не му позволяват да води заниманията и на малките си възпитаници. Това не означава, че той ще се дистанцира напълно от тях, напротив, ще следи изкъсо работата на Пламен Йорданов и ще го консултира когато се налага“, коментира Денислав Георгиев - директор „Маркетинг и комуникации“ в Ботев. Той допълни, че с отношението и с работата си като помощник-треньор през есента Пламен Йорданов е заслужил повишението.

Формацията на Ботев, състезаваща се в първенството по „Футбол 7“, администрирано от ОС на БФС в Монтана е на първо място с 25 т. /73:6/, на точка пред Монтана-I. В областния шампионат по „Футбол 7“ на Враца ботевци са втори с 9 т. /15:6/, на 3 т. след лидера Първа Атомна /Козлодуй/.