Лайфстайл

Слави дава по 5 бона месечно на ученичка, Крисия беснее срещу конкурентката си

  15.02.2017 07:24             
Слави дава по 5 бона месечно на ученичка, Крисия беснее срещу конкурентката си

Рекордна сума на месец ще взима малката Даниела Пирянкова, която в продължение на месеци се бори със зъби и нокти за място в ‘‘Шоуто на Слави‘‘. Гласовитото момиче буквално отвя конкуренцията с таланта си и ще застане редом до г-н Андреев и Крисия в шоуто. Според хора от кухнята на телевизията Трифонов бил особено щедър със заплатите на малките си таланти, тъй като огромна част от рейтинга му е именно заради тях. И на новото си попълнение обещал 5 бона. Ето какво обаче се крие в задкулисието на шоуто... През септември 2016 г. „Шоуто на Слави“ обяви кастинг, на който се явиха 83 момичета и едно момче - деветгодишният Дарен Гоцак от Монтана. Освен певчески талант той демонстрира, че може да свири на пиано, да разказва басни и вицове. Журито, в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров, Иво Сиромахов и Филип Станев, се спряха на 13 деца. В следващия кръг те се представиха с песен по свой избор, а изпълненията им бяха оценявани от музикантите от „Ку-ку бенд”. Така до финалния етап стигнаха 6 момичета. Победител във всички етапи бе Даниела Пирянкова, на 12 г., от Хисаря. 

От екипа издадоха, че Крисия въобще не била във възторг от новата си конкурентка. Преди време зложелатели дори я обвиниха, че е „помогнала” да изгонят Тереза, която бе екранната партньорка на малкия г-н Андреев. Сега тя не таяла добри чувства и към Даниела, защото искала цялото внимание за себе си. Малката Дани пък е много скромно момиче според хора от екипа. Тя била сговорчива, разказвала забавни истории и за разлика от Крисия никога не се държала надменно. 

‘‘В това момиче има бъдеще, засмяно, весело и много позитивно е‘‘, коментират хора от телевизията за младата музикална надежда. Единственият проблем щял да бъде пътят от Хисаря, който детето трябвало да изминава всяка седмица за „Шоуто”. Припомняме, че всеки бъдещ хонорар на младото момиче ще бъде разделян с продуцентите, защото тя сключва железен дългогодишен договор с предаването.

Тлъстата сума, която щяла да получи месечно, била за предаването, песните, които евентуално щяла да запише, и интереса, който ще предизвика името й. Засега малката Даниела е във възторг, а от родния й град не спират да се радват за нея. 

Костадин КОСТОВ