Лайфстайл

Как да го прелъстиш без думи

  14.02.2017 07:09             
Как да го прелъстиш без думи

Набелязала си своето потенциално ново-гадже. Дотук добре... само да можеше да го накараш да дойде да ти каже “Здрасти”. Ето как да подадеш необходимите сигнали, че се интересуваш от него, така че той да ги улови и разчете подобаващо.

ЗАЕМИ СТРАТЕГИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ

Няма смисъл да излъчваш вибрации ”Насам, насам, готин!” в неговата посока, ако той почти не те вижда през бара. Увери се, че си установила перфектна визуална връзка с обекта на желанието ти, а още по-добре ще бъде, ако се приближиш достатъчно, така че да можете да се чувате. Това ще му помогне (разбирай: ще го накара по-малко да се притеснява) да реагира по-лесно на съблазняващите ти сигнали.

ЗАВЛАДЕЙ ПОГЛЕДА МУ

Очите ти могат да бъдат не само ключ за изразяване на твоя интерес, но и добро средство да прецениш дали той ти връща жеста. Ако един мъж се загледа в теб по-дълго от няколко секунди, това означава, че изпраща в твоята посока сериозни количества страстни въжделения. Задръж погледа му и това може да се окаже насърчаващото послание, от което той има нужда, за да направи първата крачка.

ОВЛАДЕЙ ПОДКАНВАЩА УСМИВКА

Така както очите ти изразяват интерес, устните ти отправят покана. Трикът: подходящата усмивка. Забрави за ухилената гримаса на Чешърския котарак от Алиса в страната на чудесата - твърде откровено и евтино е. Вместо това леко разтвори начервените си устни и след като вече си привлякла вниманието му, бавно ги извий нагоре в ъгълчетата под формата на съблазнителна полуусмивка. Той ще се почувства така, все едно че това лъчезарно секси изражение е предназначено специално и само за него. Сега отмести поглед встрани (и се увери, че на масата ти има място за гости.).

Източник: cosmopolitan.bg