Лайфстайл

Езикът на тялото: Ето какво означава позата на краката Ви (СНИМКИ)

  13.02.2017 20:29             
Езикът на тялото: Ето какво означава позата на краката Ви (СНИМКИ)

Езикът на тялото - един от най-важните източници на информация. Естествено, по време на деня, ние се движим много, но всеки човек има любими пози, които могат да разкажат много за характера му.

Днес ние ще говорим за различните позиции на краката, докато седим.

Характера на човек, в седнало положение

Позиция на краката

Поза А


Хора, които предпочитат да седят през повечето време в това положение, са много колебливи и съвестни. Те са много разстроени от факта, да не се прави нищо. Такива хора често надценяват силата и способностите си.
Те са интроверти, които не понасят шумни компании и обичатда прекарват времето си в самота. Въпреки това, те са в добри отношения с хората, в състояние са, да дадат фин анализ.


Хората, които харесват най-много  тази позиция, са уверени в своите способности и възможности. Очевидно е, че са лидерите, които са готови за голяма жертва в името на кариерата. Те се радват на бързата промяна на събитията, не могат да стоят в монотонност. Подобна позиция на краката е много често срещана в Европа и Азия.

Поза С


Тези хора често са несправедливо са обвинявани в несъобразителност и безредие. Въпреки, че те всъщност сляпо намират правилното нещо. Те се характеризират с тяхното разбиране за реда и живота като цяло. Основният им недостатък - невъзможността да се съсредоточат върху нещо за дълго време. Те лесно се разсейват от външни неща.
 

Поза D


Хората, които предпочитат тази поза са искрени, честни и прями. Те се характеризират с качества като точност, акуратност и педантичност. Понякога те са твърде обсебени от идеята за перфектния ред. Тези хора са малко по-студени, но в измамната си маска крият златно сърце.
 

Поза E


Тези хора са затворени и обезопасени. Те са много чувствителни към критиката, така че не търпят и дума и за най-малката забележка в тяхна посока. Приятелите им не трябва да се докосват до тяхната уязвима душа, за да поддържат добри отношения.