Лайфстайл

Подозирахте ли? Някои жени вадят по 900 долара за уголемяване на... G-точката

  13.02.2017 14:44             
Подозирахте ли? Някои жени вадят по 900 долара за уголемяване на... G-точката

Докато учените спорят дали изобщо G-точката съществува при жените, други вече се подлагат на операции за уголемяване и на този „орган”. Удоволствието не е евтино – процедурата струва 900 долара, съобщава „Дейли Мейл”. По една жена на всеки две седмици преминава през такава гинекологична операция в Бризбейн. Тя се нарича „уголемяване на G-точката. Популярна е както във Великобритания, така и в САЩ.
 
Процедурата включва инжектиране на дермални филъри в G-точката, след като пациентката е поставена под упойка. Лекарите уверяват, че тя е „минимално инвазивна” и „ще подобри чувствителността там, където тя е най-нужна”.
 
Кейт Сноудън, която е сестра козметичната клиника в Бризбейн, обяснява, че процедурата е популярна сред всички жени. Повечето от тях, обаче, са на възраст над 35 години. „Това е изцяло естествен продукт, така че рискът от някаква странична реакция или нещо подобно е минимален”, казва тя.
 
На сайта на клиниката се твърди, че след като са минали през операцията, 87% от жените са съобщили за повишена сексуална възбуда и удовлетвореност. Още по-хубавата новина била, че G-инжекцията отнемала само 30 минути, така че желаещите можели да свършат тази работа в обедната си почивка.

Превод и редакция: БЛИЦ