Лайфстайл

Вижте на какво е заприличала малката и невинна Крисия (СНИМКА)

  02.02.2017 20:34             
Вижте на какво е заприличала малката и невинна Крисия (СНИМКА)

Славата промени Крисия до неузнаваемост, пише "Уикенд". Талантливото момиче е само на 12 години, но преждевременното й порастване вече минава всякакви граници. Прекалено рано тя се срещна със славата, успеха и парите и това неминуемо й оказа влияние. Сега Тодорова няма нищо общо със скромното момиче, което плахо пристъпи прага на "Шоуто на Слави" преди години.

Крисия е започнала да се гримира и да си прави прически. Но най-шокиращото във визията й са изкуствените орлови нокти, с които не спира да се фука. Снимки, на които позира с маникюра си, предизвикаха оправдано възмущение у много майки. Те изказват опасенията си, че навлизайки в пубертета, талантливото хлапе много ще се промени и може да затрие кариерата си. 
 
Звездата на Крисия изгря през 2013г. Тогава тя бе само на 9, но бе принудена да порасне много бързо и да се нагърби с куп ангажименти. След участието си на детската "Евровизия" и в "Шоуто на Слави", напоследък красавицата е изпаднала в творческа дупка. Участията й са намалели тройно.