Здраве

Пийте само по две чаши на ден за седмица и мечтаният плосък корем ще се сбъдне!

  30.01.2017 16:17             
Пийте само по две чаши на ден за седмица и мечтаният плосък корем ще се сбъдне!

Всеки иска плосък корем, но за съжаление това е много трудно да се постигне. Освен здравословна диета вие трябва да се упражнявате много, ако искате да имате хубав и стегнат корем. Ако имате излишни килограми и мазнини по корема, знаете колко е трудно да ги премахнете и че няма преки пътища към плоския, красив и секси корем. Но какво ще стане, ако ние ви кажем, че има една проста напитка, която може да направи детоксикация на тялото ви и да ви помогне да получите най-красивия и секси корем, който винаги сте искали?

Тази невероятна здравословна напитка може да елиминира токсините от тялото ви и да подобри цялостното ви здраве. Тя също така ще предотврати задържане на течности в тялото ви и ще подобри неговите функции. Ето как трябва да я подготвите:
Съставки: 
1 чаена лъжичка с биологичен мед
1 чаша пресен сок от грейпфрут
2 супени лъжици ябълков оцет

Подготовка: 
Просто сложете съставките в блендер и ги разбърквайте, докато се получи хомогенна смес. Изпийте по една чаша от тази смес за отслабване, преди да обядвате или вечеряте в продължение на седмица или докато не забележите подобрение.

Лекарството действа благодарение на качествата на съставките. Грейпфрутът е нискокалоричен плод (53 калории на порция), която съдържа и около 2 г фибри. Според проучвания, ако похапвате по половин грейпфрут дневно може да ускори процеса на изгаряне на мазнините и това да ви помогне да загубите повече килограми. Ябълковият оцет подобрява храносмилането и намалява времето, през което мазнините прекарват в храносмилателния тракт. Ако мазнините остават в храносмилателната система прекалено дълго, те ще предизвика нежелани проблеми.

Медът е сладък нектар, който съдържа естествена захар, както и полезни витамини и минерали. Кристализираната захар е източник на "празни калории", което е и причината медът да е много по-полезен.

Опитайте тази прекрасна, здравословна и ефективна смес и ще бъдете изумени от резултатите, гарантират от zajenata.bg