Събития

Аптекарка тримфира като „Мисис баба“

  24.01.2017 15:42             
Аптекарка тримфира като „Мисис баба“

Магистър фармацевт Владка Василева е победителка в конкурса „Мисис баба“ в Монтана. 59-годишната аптекарка триумфира в атрактивната надпревара, организирана всяка година от пенсионерския клуб в града на Огоста.

Шест баби събраха смелост да премерят сили в надпреварата, а победителката определи компетентно жури, оглавявано от Миглена Георгиева, директор на обединения детски комплекс.

Владка Василева беше най-младата участничка в шоуто. Тя е баба на 7-годишния Владимир. Аптекарката спечели журито с автентичната си носия и слънчевото си излъчване, като отвя конкуренцията. Достойни подгласнички на „Мис Баба“ на Монтана станаха  Марина Иванова и Иванка Василева.

Дамите мериха сили и в ръкоделие. Уникални дантели, плетени на една игла, терлици, гоблени, блузи бяха подредени в изложбата им, с която се надпреварваха да впечатлят оценяващите ги експерти. Победителка стана Мария Томова.

За доброто настроение на бабите пяха Ерика Валентинова и Магдалена Александрова - солисти на вокално студио "Детски смях" към ОДК "Ние, врабчетата".