Крими

Проговори футболният мениджър от Враца, чиято кола изгоря тази нощ

  23.01.2017 12:51             
Проговори футболният мениджър от Враца, чиято кола изгоря тази нощ

Служебната кола на футболния мениджър Данаил Петков е изгоряла тази сутрин. Информация за огнената вендета беше подадена с извънредно съобщение към официалния полицейски бюлетин. В краткото описание на престъплението пише, че 5 минути преди 2 часа сутринта на тел.112 е подаден сигнал за горящ лек автомобил на ул. „Арда“. Изпратената пожарна установила, че гори лек автомобил „Рено Канго“. Огънят е потушен от служители на местната служба за противопожарна и аварийна безопасност.

Изгорялото возило е на фирмата, в която работи футболният мениджър Данаил Петков. Той е импресарио на футболиста Стивън Петков.

„Нямам врагове, не воювам с никого в този град и не знам откъде ми дойде това до главата“, каза пред „Конкурент“ потърпевшият. Той допълни, че недоброжелатели може да има всеки нормален човек. По повод писанията в местен сайт, че е заборчнял и дължи пари, Петков с ирония препоръча на авторите на пасквила да изчислят на кого какво дължи и да поемат задълженията от негово име. „Като всеки нормален човек имам кредити, изплащам ипотека на апартамент в София. От тази гледна точка – да, дължа пари. Но на банки и задълженията ми са законноустановени“, допълни футболният мениджър.

Данаил Петков каза, че има своите подозрения за автора на деянието, които ще сподели пред разследващите полицаи. „Не съм очаквал подобна гадост да ми се случи“, допълни Петков, който не можа да си спомни дали изгорелия френски автомобил има застраховка „каско“.

„Колата е фирмена. С нея разкарвам закуски и обслужвам няколко кафе-автомата към фирмата, в която работя. Не правя нищо незаконно“, допълни Петков.