Крими

Задържаха 11 души при седмична акция

  23.01.2017 11:21             
Задържаха 11 души при седмична акция

Мащабна полицейска операция е била проведена през цялата минала седмица в община Козлодуй. Тя е целяла предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния.

Униформените са противодействали на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал, проверявали са  дискотеки, барове и клубове, за които има данни, че се посещават от непълнолетни лица. Извършени са проверки на 118 автомобила и 247 души. Констатирани са 67 нарушения, които са санкционирани с 56 акта и 11 фиша, издадени са 4 предупредителни протокола, в ареста са били задържани са 11 души с криминалин прояви.

Полицейска операция, започнала в неделя и завършила тази сутрин, е проведена в Мездра и селата Долна Кремена, Горна Кремена, Кален, Горна Бешовица, Ребърково, Люти брод, Зверино, Елисейна, Люти дол, Типченица и Дърманци. Ченгетата  противодействали на битовата престъпност и следели за безопасност на движението. Извършени са проверки на 24 души и 13 коли. Съставени са 3 акта и 4 фиша заради нарушения.

На 21 януари на територията на  РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на битовата престъпност.  Проверени са 8 МПС и 14 лица. Съставен е един акт по ЗДвП.

На 22/23 януари на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Установени са 7 нарушения, които са санкционирани по ЗДвП и по ЗБЛД.