Свят

Тя беше алкохоличка и тежеше 140 килограма, но днес е неузнаваемо секси (СНИМКИ 18+)

  21.01.2017 11:42             
Тя беше алкохоличка и тежеше 140 килограма, но днес е неузнаваемо секси (СНИМКИ 18+)

30-годишната Кортни Магуайър от Тексас с години назад се е сблъскала с алкохолизма, зависимостта от бързата храна, както и депресията. Тя почти се е примирила с факта, че така ще премине целият й живот, а след това, нейната силна воля променила всичко! 

В най-лошата си фаза, през 2014 г., тя е достигнала тегло от 140 килограма. Дните и нощите и минавали в пиене на големи количества алкохол и се наслаждаваха на бързата храна. Тя казва, че привличала мъжете, но само тези, които имали фетиш към по-едри момичета. Именно тогава тя заключила, че е време да сложи точка на всичко.
 


Първо се е отказала от алкохола и точно така успяла да се освободи от голяма част от излишните си килограми. След това се решила на хирургично намаляване на стомаха, така че две години по-късно тя се била 65 килограма, а след трансформацията, решила да си повдигне духа с операция за стягане на корема и повишаване на гърдите.
 


"От години избягвах да се срещна сама със себе си. Бягах от огледалата, кантара и фотоапарата. Чувствах се зле, когато моите момчета ми казваха, че искат само "дебели момичета", защото осъзнавах, че в мен те не виждат човешко същество, а "парче месо". А когато им кажех, че искам да отслабна, те ме напускаха", разказва това момиче. 

От по-голямата част от килограмите тя се освободи, когато се е отказала от алкохола, но голям проблем представлявала и бързата храна. Кортни е била в състояние да отидете на ресторант за бързо хранене, за да поръча пет ястия и всички да изяде сама ... 

"Именно затова бях наясно, че трябва да направя хирургично намаляване на стомаха, защото ми трябваше нещо, което физически да ми попречили в преяждането", казва тя.
 


А след операциите, живяла предимно от протеинови шейкове. Спазвала и строгите насоки за храненето от диетолозите и редовно ходела на фитнес, а днес изглежда невероятно!
 


"С години назад бях свикнала на провал, така че първите няколко килограма по-малко бяха истинска изненада. Тогава реших да продължа. Сега знам, че мога, знам, че заслужавам момче, което ще ме уважава и обича", споделя Кортни.

Източник: zajenata.bg