Здраве

Пет уникални ТРИКА, с които гарантирано ще унищожите целулита!

  21.01.2017 11:35             
Пет уникални ТРИКА, с които гарантирано ще унищожите целулита!

Тези 5 рецепти за лимфен дренаж и изгаряне на мазнини буквално ще изрежат ненужното от вашето тяло и ще са от огромна полза, ако имате целулит. За лимфен дренаж, изгаряне на мазнини и чистене на целулитни депа се препоръчват затоплящите терапии. Може да си ги направите и у дома. Така ще спестите не само пари, но и време, тъй като ще може да ги прилагате в удобно за вас време. Има доста начини за изгаряне на мазнините и за борба с целулита. Един от най-ефективните е топлото обвиване. Тази процедура може да се извърши в дома. Много скоро ще забележите намаляване на обиколката на корема и ханша с до 2.5 см!

Този метод засилва микроциркулацията на кръвта, стимулира лимфния дренаж, изкарва излишните течности от тъканите, намалява мазнините в тялото.

Как се правят рецептите за лимфен дренаж у дома – най-добрите 5 рецепти!

Тези рецепти за изгаряне на мазнините и топене на целулит не бива да се правят по време на бременност и кърмене. Също така не се препоръчва тази процедура за онези, които имат проблеми с кръвоносните съдове, както при дами, които имат кожни заболявания.

Може да си избирате която искате рецепта – те са с времетраене от 30 минути до един час.

1. Рецепта на Клеопатра 
Благодарение на уникалния си състав, медът перфектно регенерира кожата, помага за отстраняване на излишната течност. Млякото изглажда, овлажнява и подхранва кожата. Комбинирайте няколко мед и 2-3 супени лъжици топло мляко. Няма значение от кое колко ще сложите. Трябва да се получи смес с консистенция на гъста сметана. С масажни движения нанесете сместа върху засегнатите места. С тази смес може да стоите 1 час.

2. Опаковане с глина 
В аптеките се продават различни видове глина: синя, зелена, розова, черна. Антицелулитен ефект има синята глина. Тя също така активира обменните процеси в кожата и има противовъзпалителни свойства. Просто разтворете глината с топла вода и нанесете върху проблемните зони на тялото. Стойте 1 час.

3. Маска с ябълков оцет 
Разредете ябълков оцет с вода в съотношение 1:1. С полученият разтвор овлажнете кожата. Увийте с фолио.

4. Маска „Сладък живот“ 
Разтопете на водна баня 1-2 тъмни шоколада /според големината на засегнатото място/. Изберете от магазина онзи тъмен шоколад, който е с най-голям процент какао, нанесете след като изстине и увийте. Шоколадът перфектно стяга кожата, стимулира образуването на колаген и еластин. След редовна употреба на шоколадовата маска лифтинг ефектът е гарантиран!

5. Огнено опаковане 
Това е най-кратковременната маска, заради парливия ефект, който има. Пригответе зехтин и джинджифил. Необходимо е толкова зехтин, колкото ще нанесете. В зехтина се слага ситно нарязан джинджифил. Количеството е горе-долу на 3 супени лъжици зехтин, половин чаена лъжичка джинджифил. Поради затоплящият ефект от джинджифила тази маска бързо изгаря мазнините.

За да се ускори процеса тези маски се нанасят след предварително ексфолирана кожа. Още по-добре ще е ако ги прилагате и с комплекс от подбрани упражнения, съветват от zajenata.bg.