Крими

ОБНОВЕНА 16-годишен уби сътрапезник при пиянска свада

  20.01.2017 15:57             
ОБНОВЕНА 16-годишен уби сътрапезник при пиянска свада

От полицията официално потвърдиха информацията за кървавото убийство в белослатинското село Попица, за което информира първи konkurent.bg.

Снощи при битов скандал между непълнолетен младеж и възрастен мъж, станал в ромската махала, 16-годишният е наръгал с нож Методи М, по прякор Мечо. Пострадалият мъж, който е на 57 години, е издъхнал на място. Тялото му е приведено в моргата на врачанската болница, където ще му бъде направена аутопсия.

От полицията във Враца потвърдиха, че са арестували 16-годишния младеж, който е заподозрян за деянието. Сигналът за кървавата разправия е бил подаден днес около 13 часа.

"Полицията извършва процесуално-следствени действия на местопрестъплението", съобщи кметът на Попица - Недялка Велчева. Тя потвърди кървавия инцидент, но отказа да даде повече подробности. Кметът на Попица научи от konkurent.bg за кървавото престъпление в селото си.

Според информация на "Конкурент", убитият Мечо се е завърнал преди около седмица от гурбет в чужбина. Тепърва ще се изяснява за какво са се скарали с извършителя и дали в кървавата разпра има замесени финикийски знаци.